مطالب مرتبط:
تنوع سبد سوخت؛ راهکاری برای مهار مصرف بنزین و تقویت امنیت انرژی
تنوع سبد سوخت؛ راهکاری برای مهار مصرف بنزین و تقویت امنیت انرژی
کاهش حدود 60 درصدی حباب سکه/ چرا انس جهانی ریخت؟
کاهش حدود 60 درصدی حباب سکه/ چرا انس جهانی ریخت؟
کاهش 60 درصدی حباب قیمت سکه!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 20:102026-04-06اقتصادي

کاهش 10 درصدی مصرف بنزین در خوزستان


معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان گفت: مصرف بنزین در استان از آغاز جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونیستی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 10 درصد کاهش یافته است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، ولی اله حیاتی اظهار کرد: متوسط مصرف بنزین از نهم اسفند ماه سال گذشته تا 16 فروردین ماه جاری (37 روز) نشان می دهد که مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد و مصرف نفت گاز(گازوییل) 25 درصد در استان کاهش داشته است.

وی افزود: همچنین در این مدت نفتگاز به نیروگاه بهبهان و ماهشهر ارسال شده و مخازن آن در حال تکمیل شدن است.

معاون استاندار خوزستان بیان کرد: از آغاز جنگ تحمیلی تاکنون 260 نفر در مراکز پیش بینی شده جهت اسکان اضطراری اسکان داده شده اند و مسایل مرتبط با آن نیز پیگیری شده است.

شناسایی 11 آسیب پذیری بالقوه در برخی زیرساخت ها وی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی تا به امروز 11 آسیب پذیری بالقوه در 6 زیرساخت و چهار پورت نرم افزاری باز در سه زیرساخت شناسایی و گزارش رفع رخدادهای سایبری از سه زیرساخت گزارش شده است.

حیاتی همچنین به برخی اقدامات در زمان جنگ تحمیلی در استان اشاره کرد و گفت: در این مدت از شرکت های فعال حوزه فناوری اطلاعات بازدید داشتیم و با مدیران و کارکنان به منظور بررسی آخرین وضعیت کسب و کارهای خسارت دیده گفت و


برچسب ها: مصرف بنزین - استاندار خوزستان - خوزستان - استان - بنزین - مصرف - جنگ تحمیلی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 10 درصدی مصرف بنزین در خوزستان

کاهش 10 درصدی مصرف بنزین در خوزستان