مطالب مرتبط:
2341 واحد آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در منطقه یک تهران
تعیین تکلیف 300 واحد مسکونی آسیب دیده جنگ رمضان در منطقه 11/ بازسازی رایگان ساختمان ها
ارزیابی 1020 ساختمان و ابنیه فنی آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
ارزیابی 1020 ساختمان و ابنیه فنی آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
ارزیابی 1020 ساختمان و ابنیه فنی آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1405 ساعت 16:402026-04-19سياسي

روند بازسازی واحد های آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در منطقه یک تهران


به گفته مشاور اجرایی شهردار منطقه یک تهران، آواربرداری واحدهای مسکونی آسیب دیده از همان روز های ابتدایی آغاز شده و روند تخریب، نوسازی و اسکان موقت ساکنان به صورت هم زمان در حال پیگیری است.

- روند بازسازی واحد های آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در منطقه یک تهران به گفته مشاور اجرایی شهردار منطقه یک تهران، آواربرداری واحدهای مسکونی آسیب دیده از همان روز های ابتدایی آغاز شده و روند تخریب، نوسازی و اسکان موقت ساکنان به صورت هم زمان در حال پیگیری است.

علی حیدری، مشاور اجرایی شهردار منطقه یک تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما با تشریح آخرین وضعیت مناطق آسیب دیده گفت: از ابتدای جنگ تحمیلی سوم، تعدادی ساختمان مورد اصابت در این منطقه ثبت شده است.

وی افزود: تعدادی واحد به طور کامل تخریب شده و در سبد تخریب و نوسازی قرار گرفته اند.

همچنین چند واحد دچار خسارات جزیی مانند شکستگی شیشه و آسیب به در و پنجره شده اند و تعدادی نیز خسارات متوسط دیده اند که نیازمند تعمیرات اساسی تری هستند.

حیدری درباره روند آواربرداری توضیح داد: عملیات آواربرداری و رسیدگی به خسارات جزیی از همان یکی دو روز ابتدایی آغاز شد تا ساکنانی که امکان بازگشت به واحد های خود را دارند، سریع تر به شرایط عادی زندگی برگردند.


برچسب ها: منطقه یک تهران - شهردار منطقه یک تهران - آسیب دیده - منطقه یک - شهردار منطقه - منطقه - جنگ تحمیلی
آخرین اخبار سرویس:

روند بازسازی واحد های آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در منطقه یک تهران

روند بازسازی واحد های آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در منطقه یک تهران