مطالب مرتبط:
ترافیک در محور های شمالی سنگین است/ بارش باران در جاده های 3 استان کشور
خروش مردم استان مرکزی، پرشورتر از سال پیش
ترافیک پر حجم و روان در جاده های استان سمنان
تداوم فعالیت ستاد خدمات سفر در کشور تا پایان شرایط جنگی/ گلستان در صدر استان های منسجم در مدیریت سفر و ارائه خدمت به هموطنان از استان های درگیر جنگ
ترافیک در محورهای شمالی کشور جز فیروزکوه سنگین شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 فروردین 1405 ساعت 17:252026-04-03اجتماعي

استان مرکزی، سومین کانون ترافیک کشور


تردد در جاده های استان مرکزی، سومین کانون ترافیک کشور به علت بازگشت مسافران نوروزی افزایش یافته است.

- به علت بازگشت مسافران نوروزی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ با پایان یافتن تعطیلات نوروز 1405، جاده های استان مرکزی شاهد موج سنگین بازگشت مسافران است.

استان مرکزی به عنوان سومین استان پرترافیک کشور، کانون اصلی این تردد ها بوده و نیرو های امدادی و انتظامی در آماده باش کامل برای تأمین امنیت و رفاه هموطنان در مسیر بازگشت به سر می برند.

رییس پلیس راه استان گفت: استان مرکزی در میان استان های پرتردد کشور، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده و شاهد اوج ترافیک در موج بازگشت مسافران است.

  سرهنگ روح اله آشوری افزود: بر همین اساس، نیرو های راهنمایی و رانندگی با حضور میدانی خود، برای روان سازی ترافیک و حفظ امنیت جاده ها در تلاش هستند.

آرش اشتری معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان نیز گفت: 13 گروه عملیاتی این جمعیت، با ارائه خدمات امدادی و حمایتی در سراسر استان، حامی سلامت و ایمنی مسافران در طول مسیر هستند.


برچسب ها: استان مرکزی - استان - بازگشت - مرکزی - ترافیک - مسافران - مسافران نوروزی
آخرین اخبار سرویس:

استان مرکزی، سومین کانون ترافیک کشور

استان مرکزی، سومین کانون ترافیک کشور