مطالب مرتبط:
خودکفایی کشور در تولید محصولات لبنی
حمله به خط تولید از تحریم تا بمباران؛ شاهد بی خاصیت ترین سازمان ملل تاریخ باشید
خطوط تولید شرکت فولاد خوزستان متوقف شد
عزم فولاد خوزستان برای راه اندازی دوباره خطوط تولید
افزایش 10 هزار مترمکعبی ظرفیت تولید آب در تاسیسات آب حیات اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 11:552026-03-29اقتصادي

تولید فیلتر توربین با نانوالیاف و راندمان بالا در کشور


یک شرکت فناور با استفاده از نانوالیاف و فناوری الکتروریسی، فیلتر های هوای ورودی توربین را با راندمان بالاتر و افت فشار کنترل شده تولید کرد.

- یک شرکت فناور با استفاده از نانوالیاف و فناوری الکتروریسی، فیلتر های هوای ورودی توربین را با راندمان بالاتر و افت فشار کنترل شده تولید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این شرکت که بیش از چهار دهه در حوزه تولید فیلتر های خودرویی و صنعتی فعالیت می کند، با استفاده از تجهیزات مدرن و محیط های تولیدی کنترل شده، نسل جدیدی از فیلتر های صنعتی را به بازار عرضه کرده است.

به گفته مسئول فنی و مهندسی شرکت، تنظیم دقیق پارامتر های فرآیند الکتروریسی و انتخاب صحیح مدیا، نقش تعیین کننده ای در دستیابی به عملکرد بهینه فیلتر ها دارد؛ به گونه ای که ضمن افزایش کارایی، تغییر محسوسی در افت فشار اولیه ایجاد نشود.

این شرکت دانش بینان بیش از چهل سال است که در حوزه طراحی و تولید انواع فیلتر های خودرویی و صنعتی فعالیت دارد.

این مجموعه با اتکا به تجربه انباشته، نیروی انسانی متخصص و ماشین آلات پیشرفته، توانسته است گواهینامه های بین المللی مدیریت کیفیت از جمله IATF و ISO 9001 را دریافت کند؛ استاندارد هایی که نشان دهنده انطباق فرآیند های تولید با الزامات جهانی هستند.


برچسب ها: راندمان بالا - فیلتر - نانوالیاف - تولید - افت فشار - راندمان - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

تولید فیلتر توربین با نانوالیاف و راندمان بالا در کشور

تولید فیلتر توربین با نانوالیاف و راندمان بالا در کشور