مطالب مرتبط:
کشف و معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در مسجدسلیمان
مهروموم 9 واحد صنفی متخلّف و معدوم سازی 272 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در دزفول
جهان منتظر گرانی مواد غذایی باشد؛ یک سوم از عرضه جهانی کود از تنگه هرمز عبور می کند
ضرورت توجه به ایمنی و نگهداری مواد غذایی در شرایط بحران
نکته های مهم برای سلامت مواد غذایی هنگام قطع شدن برق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 00:452026-03-30پزشكي

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در مسجدسلیمان


مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان گفت: بیش از یک تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در این شهرستان معدوم شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر ندا ذوالفقاروند گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی با جدیت کامل توسط کارشناسان مجرب واحد سلامت محیط در حال اجراست و از 15 اسفندماه سال 1404 تاکنون، بیش از یک تن انواع مواد غذایی، آشامیدنی و خوراکی فاسد و تاریخ گذشته کشف و از چرخه توزیع خارج و معدوم شد.

وی  با تأکید بر استمرار این نظارت ها، تصریح کرد: این بازدید ها به صورت دوره ای و سرزده انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت عمومی جامعه را تهدید کند، بدون هیچ گونه اغماضی با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان خاطر نشان کرد: کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان به صورت منظم و در قالب تیم های بازرسی، تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و همچنین اماکن عمومی را تحت نظارت دقیق قرار می دهند.


برچسب ها: مدیر شبکه بهداشت و درمان - شبکه بهداشت و درمان - مدیر شبکه بهداشت - مسجدسلیمان - بیش از یک تن مواد - مواد غذایی - بهداشت و درمان
آخرین اخبار سرویس:

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در مسجدسلیمان

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در مسجدسلیمان