مطالب مرتبط:
وزیر جهاد کشاورزی: تجاوز به ایران بحران جهانی امنیت غذایی را تشدید کرد
حمله به ایران، یکی از دلایل بحران هتل های آمریکا در آستانه جام جهانی 2026
حمله به ایران، یکی از دلایل بحران هتل های آمریکا در آستانه جام جهانی 2026
تأمین امنیت غذایی شیراز در شرایط جنگی
بررسی امنیت غذایی جهان متأثر از جنگ در اجلاس شانگهای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 11:102026-04-16اقتصادي

تجاوز به ایران بحران جهانی امنیت غذایی را تشدید کرد


وزیر جهادکشاورزی با اشاره به پیامد های جنگ تحمیلی اخیر علیه کشورمان گفت: تجاوز به ایران موجب کاهش تولید و کمبود جهانی کود های شیمیایی، افزایش قیمت انرژی و در نتیجه شکل گیری بحران در حوزه امنیت غذایی در سطح جهان شده است.

- وزیر جهادکشاورزی با اشاره به پیامد های جنگ تحمیلی اخیر علیه کشورمان گفت: تجاوز به ایران موجب کاهش تولید و کمبود جهانی کود های شیمیایی، افزایش قیمت انرژی و در نتیجه شکل گیری بحران در حوزه امنیت غذایی در سطح جهان شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا نوری قزلجه که برای شرکت در نشست وزرای کشاورزی کشور های عضو سازمان همکاری شانگهای به قرقیزستان سفر کرده، در حاشیه این اجلاس به تشریح محور های مطرح شده در نشست بیشکک پرداخت.

وی با بیان این که حضور ایران در این رویداد چند بُعد مهم داشته است، اظهار کرد: نخست اهمیت همکاری های چندجانبه در چارچوب سازمان شانگهای و دوم گسترش روابط دوجانبه با قرقیزستان، به ویژه با توجه به مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، از دلایل اصلی مشارکت فعال ایران در این اجلاس بود.

وزیر جهادکشاورزی افزود: تحولات منطقه ای و آثار آن بر امنیت غذایی از دیگر محور های مهم حضور ایران در نشست بود.


برچسب ها: امنیت غذایی - جهادکشاورزی - افزایش قیمت - کشاورزی - ایران - جهان - سازمان همکاری شانگهای
آخرین اخبار سرویس:

تجاوز به ایران بحران جهانی امنیت غذایی را تشدید کرد

تجاوز به ایران بحران جهانی امنیت غذایی را تشدید کرد