مطالب مرتبط:
در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط یا مبادله کالا نیستیم
عارف: ایران نگران قطع ارتباط تجاری با همسایگان نیست
ارتباط مستقیم میدان و دیپلماسی در مذاکرات اسلام آباد
ارتباط با رژیم صهیونیستی به نفع لبنان نیست
بازآفرینی شهری با پیشگیری از وقوع جرم ارتباط مستقیم دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 19:002026-04-16اقتصادي

عارف: در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط یا مبادله کالا نیستیم


عارف معاون اول رییس جمهوری با اشاره به رویکرد دولت در مدیریت شرایط جنگی، اظهار کرد: دولت با فرض تداوم جنگی فراگیر و طولانی، برنامه ریزی های لازم را برای اداره کشور انجام داده و جای هیچ نگرانی برای مردم نیست.

- به گزارش جماران، معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه استان های مرزی دارای اختیارات دولت در حوزه خود هستند، تصریح کرد: در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط یا مبادله کالا نیستیم و قراردادهایی که با کشورهای همسایه و سایر کشورها داشته ایم هم تضمین لازم را به ما ارائه می دهد.

محمدرضا عارف در حاشیه بازدید میدانی از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در گفت وگویی تلویزیونی اظهار کرد: آن بخشی که از ابتدا به مردم تضمین دادیم، مدیریت کالاهای اساسی بود و در همین مسیر ارائه کالابرگ که اکنون چهارمین ماه را پشت سرمی گذارد با هدف جبران افزایش قیمت ها انجام شد.

وی یادآور شد: در سال جدید نیز مطالعاتی را آغاز کردیم که اگر لازم باشد حتی عدد کالابرگ را اصلاح کنیم تا قدرت خرید مردم در این بخش آسیب نبیند.

ستاد تنظیم بازار فعال است و موضوع نظارت بر قیمت ها را حتی در کالاهای غیراساسی نیز جدی تر دنبال خواهیم کرد.

عارف با بیان اینکه استان های مرزی اختیارات دولت را در حوزه خود دارا هستند، تصریح کرد: بنابراین ما در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط ی


برچسب ها: معاون اول رییس جمهوری - رییس جمهوری - قطع ارتباط - پخش فرآورده های نفتی - معاون اول - کالا - شرایط
آخرین اخبار سرویس:

عارف: در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط یا مبادله کالا نیستیم

عارف: در هیچ شرایطی نگران قطع ارتباط یا مبادله کالا نیستیم