مطالب مرتبط:
ترافیک سنگین در ورودی های پایتخت
ترافیک در برخی ورودی های تهران سنگین است/ بارش باران در جاده های 11 استان
آخرین وضعیت ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران
ترافیک سنگین در آزادراه کرج ـ تهران
ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی؛ بارش باران در جاده های 12 استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 09:002026-04-20اجتماعي

ترافیک سنگین در ورودی های پایتخت


جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به تهران و بارش باران در جاده های شمالی کشور خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور های مواصلاتی کشور اعلام کرد: تردد در محور های چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران بومهن، آزادراه تهران پردیس، آزادراه تهران شمال و آزادراه قزوین رشت در مسیر رفت و برگشت روان است، اما بارش باران در محور های شمالی ادامه دارد.

وی افزود: در حال حاضر ترافیک در آزادراه قزوین کرج تهران در محدوده مهرشهر، حدفاصل استاندارد تا پل کلاک و محدوده پیکان شهر سنگین گزارش شده است.

همچنین در آزادراه ساوه تهران حدفاصل نسیم شهر تا احمدآباد مستوفی و در محور شهریار تهران در برخی مقاطع، شاهد ترافیک سنگین هستیم.

محبی با اشاره به شرایط جوی کشور گفت: بارش باران در برخی محور های استان های اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، مازندران، مرکزی، همدان، لرستان و خوزستان گزارش شده که ضرورت افزایش احتیاط رانندگان را دوچندان می کند.

جانشین پلیس راه فراجا درباره محور های مسدود شریانی نیز توضیح داد:محور قدیم بستان آباد میانه در حدفاصل قره چمن تا میانه مسدود است و تردد از مسیر جایگزین قره چمن راه فرعی هشترود میانه انجام


برچسب ها: تهران - آزادراه - ترافیک سنگین - ترافیک - بارش باران - محور - راه
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک سنگین در ورودی های پایتخت

ترافیک سنگین در ورودی های پایتخت