مطالب مرتبط:
جان هزاران بیمار در خطر/ اسراییل گذرگاه رفح را می بندد
انتقام از مزاحم به خاطر نجات جان برادر
«اسکار علم» به دانشمندانی اهدا شد که درمان نوینشان بینایی از دست رفته را بازیابی می کند
هنرمند مشهوری که «سیمرغ» اش را به جانباز لانچر اهدا کرد
رییس قوه قضاییه: 50 درصد حقوق خود را به مدت 6 ماه به آسیب دیدگان ایرانی و محور مقاومت اهدا کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 12:102026-04-20پزشكي

نجات جان چند بیمار با اهدا عضو بانوی ملایری 


مادر 25 ساله ملایری به نام مبینا با اهدای اعضای بدن خود فرشته نجات چند بیمار نیازمند پیوند عضو شد.

- مسئول دفتر اهدای عضو و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مادر 25 ساله ملایری به نام مبینا با اهدای اعضای بدن خود فرشته نجات چند بیمار نیازمند پیوند عضو شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، ویدا سمیعی افزود: مبینا مرادی 25 ساله اهل و ساکن ملایر دارای دختر خردسال به نام آیهان 18 ماهه است.

او تأکید کرد: این بانوی ملایری به دلیل پارگی کلافه عروقی مغز (آنوریسم مغزی) در بیمارستان امام حسین ملایر و در بخش ICU بستری شده بود.

مسئول دفتر اهدای عضو و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: تلاش پزشکان برای نجات جان وی نتیجه نداد بنابراین، پس از تأیید مرگ مغزی از سوی تیم پزشکی اقدامات لازم برای اهدای عضو انجام شد.

سمیعی گفت: با گذشت خانواده این بانو، کبد، کلیه ها و 30 جز نسوج این فرشته نجات به بیماران نیازمند اهدا و حیات دوباره بخشید.

او افزود: این سومین اهدای عضو در فروردین ماه امسال است که 2 مورد در همدان و یک مورد در ملایر بوده و هر سه اهدا کنندگان زن بودند.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی همدان - دانشگاه علوم پزشکی - ملایر - اهدای اعضای بدن - اهدای عضو - اهدای - بیمار نیازمند
آخرین اخبار سرویس:

نجات جان چند بیمار با اهدا عضو بانوی ملایری 

نجات جان چند بیمار با اهدا عضو بانوی ملایری