مطالب مرتبط:
بازگشایی اماکن گردشگری شیراز در ایام نوروز 1405
شکست غرب در بازگشایی دریای سرخ؛ تنگه هرمز بسیار پیچیده تر است
بازگشایی مراکز تعویض پلاک از 8 فروردین
آغاز فعالیت بازار سرمایه در سال جدید/ الزامات بازگشایی بازار سهام چیست؟
کارشناس عراقی: آمریکا هیچ موفقیتی برای بازگشایی تنگه هرمز کسب نخواهد کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 11:402026-03-26حوادث

بازگشایی مسیر عسلویه به شیراز


در مسیر جم به سیراف و جم به فیروز آباد در بزرگراه عسلویه به شیراز، پنج محل به دلیل بارندگی ریزش کوه اتفاق افتاده بود که بازگشایی شد .

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالرحیم راستین  اظهار داشت: در مسیر جم به فیروزآباد یک محل و جم به سیراف 4 محل ریزش کوه رخ داده است.

  وی افزود: با تلاش راهداران بازگشایی مسیر ها انجام شده و رانندگان می توانند بدون مشکل مسیر عسلویه به شیراز را طی نمایند.

  راستین بیان کرد: راه ریز به جم با توجه به ورود آب های سطحی به روی جاده، حادثه خیز است که رانندگان با سرعت مطمئنه باید حرکت کنند.

  وی با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران شهرستان جم در آماده باش کامل قرار دارد تاکید کرد: با توجه به احتمال بارندگی های پیش رو و هشدار قرمز هواشناسی لازم است همشهریان از مسافرت های غیر ضروری پرهیز نمایند.


برچسب ها: بازگشایی مسیر - بازگشایی - مسیر - عسلویه - هشدار قرمز هواشناسی - خبرگزاری صدا و سیما - ستاد مدیریت بحران
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی مسیر عسلویه به شیراز

بازگشایی مسیر عسلویه به شیراز