مطالب مرتبط:
بازدید از مراکز آبگرم شهرستان نیر چهار برابر شد
افزایش چهار تا پنج برابری اعتبارات حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج
11 شهید؛ افزایش شمار شهدای حمله دشمن در منطقه مسکونی شهرستان محلات / 15 نفر مجروح بر جای مانده
بیانیه خانه کارگر شهرستان ری در محکومیت حملات آمریکا و اسراییل به مراکز صنعتی
اسپانیا: اجازه استفاده از حریم هوایی خود را به آمریکا نمی دهیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 12:552026-03-31اقتصادي

افزایش 4 برابری استفاده از مراکز آبگرم شهرستان نیر


فرماندار نیر با اشاره به افزایش چهار برابری حضور میهمانان و گردشگران نوروزی در مراکز آبگرم معدنی این شهرستان، گفت: 2 هزار و 500 مسافر از چشمه های معدنی استفاده کردند.

- فرماندار نیر با اشاره به افزایش چهار برابری حضور میهمانان و گردشگران نوروزی در مراکز آبگرم معدنی این شهرستان، گفت: 2 هزار و 500 مسافر از چشمه های معدنی استفاده کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حسن قبادی  در بازدید از آبگرم های معدنی شهرستان نیر، با بیان اینکه آب گرم ها از جمله آب های منحصر به فرد در کشور است که قابلیت های درمانی زیادی دارد.

وی با بیان اینکه آبگرم معدنی نیر دارای استخر عمومی، سایت خصوصی و سفره خانه سنتی است، اظهار کرد: آبگرم معدنی نیر هر سال میزبان صد ها هزار مسافر و گردشگر از اقصی نقاط کشور است.

وی بیان کرد: آبگرم نیر از نوع آهکی و گوگردی بوده و برای بیماری هایی مانند درد مفاصل، روماتیسم، سوء هاضمه، سنک کلیه، اعصاب و اگزما موثر بوده و خاصیت درمانی دارد.

رییس ستاد خدمات سفر شهرستان نیر، اضافه کرد: از 75 دهنه چشمه آبگرم جوشان موجود در نقاط مختلف استان اردبیل، 13 چشمه در شهرستان نیر قرار دارد.

قبادی ادامه داد: هم اکنون 2 مورد از این چشمه ها با بازسازی و بهسازی به طور رسمی مورد استفاده قرار گرفته است و امکان استفاده محدود از سایر چشمه


برچسب ها: آبگرم - معدنی - گردشگران نوروزی - شهرستان - شهرستان نیر - استفاده - برابری
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 4 برابری استفاده از مراکز آبگرم شهرستان نیر

افزایش 4 برابری استفاده از مراکز آبگرم شهرستان نیر