|
| شنبه، 8 فروردین 1405 ساعت 15:252026-03-28بين الملل
پزشکیان رییس جمهوری ضمن ابراز تاسف از استفاده متجاوزان از قلمرو برخی کشورهای مسلمان در حمله علیه ایران تاکید کرد: واکنش دفاعی ایران به مبدا این حملات طبیعی است، - به گزارش جماران؛ مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران و آقای شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در گفت وگویی تلفنی در خصوص تحولات منطقه و پیامدهای تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران تبادل نظر کردند.
رییس جمهور در این گفت وگو با تشکر از حمایت و همبستگی ملت مسلمان پاکستان از ایران در مقابل تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، از مساعی جمیله برخی کشورهای دوست و همسایه از جمله پاکستان برای توقف جنگ تحمیلی قدردانی کرد.
پزشکیان ضمن ابراز تاسف از استفاده متجاوزان از قلمرو برخی کشورهای مسلمان در حمله علیه ایران تاکید کرد: واکنش دفاعی ایران به مبدا این حملات طبیعی است، در حالیکه جمهوری اسلامی ایران کشورهای مسلمان را برادر خود می داند و نمی خواهد حتی یک مسلمان آسیب ببیند.
رییس جمهور با تاکید بر نیات شوم رژیم صهیونیستی مبنی بر توسعه جنگ به کشورهای منطقه هشدار داد که کشورهای مسلمان می بایست مراقبت کنند که خاک آنها برای حمله به دیگر کشورهای مسلمان مورد استفاده متجاوزان قرار نگیرد.
برچسب ها: رژیم صهیونیستی -
ایران -
رییس جمهور -
علیه ایران -
صهیونیستی -
تجاوز -
رییس جمهوری اسلامی ایران |
آخرین اخبار سرویس:
|
پزشکیان: حملات به زیر ساخت ها و ترور رهبران و شخصیتهای ایران توسط متجاوزین نشان داد نمی توان به آن ها اعتماد کرد/ شهباز شریف: اسلام آباد قاطعانه تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت های ایران در اهواز و اصفهان را محکوم می کند
پزشکیان: حملات به زیر ساخت ها و ترور رهبران و شخصیتهای ایران توسط متجاوزین نشان داد نمی توان به آن ها اعتماد کرد/ شهباز شریف: اسلام آباد قاطعانه تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت های ایران در اهواز و اصفهان را محکوم می کند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.