مطالب مرتبط:
تسریع در فعال سازی منطقه ویژه اقتصادی لارستان
فعال سازی فرم نظرسنجی اولیا درباره کیفیت آموزش مجازی در سامانه سینا
افتتاح پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی به نام زنده یاد علی اکبر صفار طبسی در مشهد
مردی که زنده بود تا به غزل فکر کند!
سخنگوی ارتش: به دستور امیر حاتمی، یک نفر از متجاوزان زمینی هم نباید زنده بماند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 فروردین 1405 ساعت 13:302026-04-17پزشكي

ساخت نورون های مصنوعی؛ تقلید سیگنال مغز و فعال سازی سلول های زنده


محققان دانشگاه «نورث وسترن» موفق به ساخت نورون های مصنوعی انعطاف پذیری شده اند که قادرند سیگنال های مغز را تقلید کرده و سلول های زنده مغز را تحریک کنند.

- ساخت نورون های مصنوعی؛ تقلید سیگنال مغز و فعال سازی سلول های زنده محققان دانشگاه نورث وسترن موفق به ساخت نورون های مصنوعی انعطاف پذیری شده اند که قادرند سیگنال های مغز را تقلید کرده و سلول های زنده مغز را تحریک کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مهندسان دانشگاه نورث وسترن نورون های قابل چاپی ایجاد کرده اند که الگو های سیگنال دهی بیولوژیکی را تقلید می کنند و در آزمایش های آزمایشگاهی با موفقیت با مدار های عصبی زنده تعامل دارند.

آنها گامی جدید به سوی ایجاد پل بین الکترونیک و مغز انسان با کلاس جدیدی از نورون های مصنوعی چاپ شده برداشته اند.

این دستگاه ها می توانند به طور فعال سلول های واقعی مغز را تحریک کنند و فراتر از تکرار رفتار عصبی در تئوری باشند.

این مطالعه نشان می دهد که این اجزای انعطاف پذیر و کم هزینه می توانند سیگنال های الکتریکی را به اندازه کافی نزدیک به فعالیت بیولوژیکی تولید کنند تا پاسخ هایی را در نورون های زنده ایجاد کنند.

آزمایش ها روی بافت مغز موش تأیید کرد که سیگنال های مصنوعی می توانند مدار های عصبی واقعی را فعال کنند.


برچسب ها: دانشگاه نورث وسترن - نورون - سیگنال - مصنوعی - تقلید - مغز - انعطاف پذیری
آخرین اخبار سرویس:

ساخت نورون های مصنوعی؛ تقلید سیگنال مغز و فعال سازی سلول های زنده

ساخت نورون های مصنوعی؛ تقلید سیگنال مغز و فعال سازی سلول های زنده