مطالب مرتبط:
احداث آموزشگاه شش کلاسه در روستای کوشک هزار بیضا
افتتاح 22 طرح هادی روستای در چهارمحال و بختیاری
آغاز بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در روستای تتنک بویین زهرا
برگزاری مراسم اربعین شهید احمد صدیقی در روستای بهزادی
مراسم بزرگداشت شهید خادمی در روستای امیر حاجیلو شهرستان فسا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 فروردین 1405 ساعت 15:202026-04-17حوادث

فرماندار دشتی: مسیر روستای حناشور 22 کیلومتر کوتاه شد


فرماندار دشتی از تسریع در ایمن سازی محورهای آسیب دیده بر اثر سیل خبر داد و گفت :با بازگشایی مسیر دوم روستای حناشور، مسیر دسترسی مردم به دشت پلنگ از 24 کیلومتر به 2 کیلومترکاهش یافت.

- بوشهر-فرماندار دشتی از تسریع در ایمن سازی محورهای آسیب دیده بر اثر سیل خبر داد و گفت :با بازگشایی مسیر دوم روستای حناشور، مسیر دسترسی مردم به دشت پلنگ از 24 کیلومتر به 2 کیلومترکاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی ظهر جمعه در بازدید از راه های دهستان طسوج با تقدیر از اقدامات مجموعه راهداری شهرستان به ویژه در مدیریت سیل اخیر اظهار کرد: در این مدت تلاش شد محورهایی که بر اثر وقوع سیل دچار خسارت شده بودند، در کوتاه ترین زمان ایمن سازی شوند که بخشی از آن انجام شده و بخش دیگری نیز در دست اجرا است.

فرماندار دشتی یکی از پروژه های مهم شهرستان را بهبود راه دسترسی روستای حناشور عنوان کرد و افزود: راه دوم این روستا به منظور تسهیل تردد شهروندان که از مطالبات چندین ساله مردم این روستا بوده، بازگشایی شده است.

مقاتلی ادامه داد: با اجرای این طرح، مسیر دسترسی مردم روستای حناشور به دشت پلنگ ـ که محل فعالیت و اشتغال بسیاری از اهالی است ـ از 24 کیلومتر به تنها 2 کیلومتر کاهش یافته و این موضوع تأثیر قابل توجهی در کاهش زمان سفر و هزینه های اهالی خواهد داشت.


برچسب ها: کیلومتر - فرماندار - ایمن سازی - بازگشایی مسیر - روستای - حناشور - مسیر دسترسی
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار دشتی: مسیر روستای حناشور 22 کیلومتر کوتاه شد

فرماندار دشتی: مسیر روستای حناشور 22 کیلومتر کوتاه شد