مطالب مرتبط:
کشف 174 هزار قرص ترامادول توسط پلیس زنجان
توقیف اموال و بازداشت سلبریتی های هم صدا با دشمن
الان وقت توقیف نیست دوستان! برای ساترا و پاس گلی که دوباره به ماهواره داد
صدور دستور توقیف اموال برخی از سلبریتی ها
دلایل توقیف سریال «بدنام»: صلاح نیست!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 فروردین 1405 ساعت 11:202026-03-23حوادث

174 هزار عدد قرص روانگردان در زنجان توقیف شد


رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: پلیس زنجان مانع عبور و حمل بیش از 174 هزار عدد قرص روانگردان ترامادول از جاده های استان شد.

- زنجان- رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: پلیس زنجان مانع عبور و حمل بیش از 174 هزار عدد قرص روانگردان ترامادول از جاده های استان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رهنگ ایرج رفیعی گفت: ماموران پلیس در حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودروی نیسان مشکوک شده و در بازرسی از آن قرص های روانگردان ترامادول را کشف کردند.

وی اظهار داشت: خودروی حامل این قرص های روانگردان توقیف و یک نفر نیز در این رابطه دستگیر شد.

رفیعی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت طلبان و سوء استفاده کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت های نیروی انتظامی است.

رفیعی از شهروندان خواست: برای ریشه کن کردن قاچاق با پلیس همکاری کنند و هرگونه اطلاعات و اخبار را در این زمینه به سامانه 110 و یا سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره 30110 گزارش دهند.


برچسب ها: روانگردان - پلیس مبارزه با مواد مخدر - قرص روانگردان - مبارزه با مواد مخدر - زنجان - اخلال در نظام اقتصادی کشور - ترامادول
آخرین اخبار سرویس:

174 هزار عدد قرص روانگردان در زنجان توقیف شد

174 هزار عدد قرص روانگردان در زنجان توقیف شد