مطالب مرتبط:
کشتی های حامل کالاهای اساسی با اسکورت به بنادر ایران می رسند/ مشکلی در واردات نداریم
برگزاری جلسه فنی ملی پوشان؛ لژیونرها فردا می رسند
لژیونرهای تیم ملی فوتبال چه روزی می رسند؟
لژیونرهای تیم ملی فوتبال سه شنبه می رسند
لژیونرهای تیم ملی فوتبال سه شنبه می رسند  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 فروردین 1405 ساعت 06:352026-03-24سياسي

چرا یهودیان هیچ وقت به حق و حقیقت نمی رسند/یحیی و عیسی آن ها را افعی زادگان و فرزند شیطان خواندند


خداوند ما عیسای مسیح نیز آنان را افعی زادگان خواند و حتی در «یوحنا» (8:39) گفت: «اگر فرزندان ابراهیم بودید، کارهای ابراهیم را می کردید.

- به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، مارتین لوتر کشیش معترض آلمانی را به عنوان موسس مذهب پروتستانیسم در مسیحیت می شناسند.

عده ای او را نفوذی یهود می دانند و می گویند کسی بود که پس از پولس، آخرین خاکریزهای اعتقادی مسیحیت را هم از بین برد اما در نگاهی دیگر او کشیشی معترض و منتقد است که از حرص کاتولیک ها و پاپ، به سمت یهودیان گرایش پیدا کرد و سپس با گردشی از مواضع پیشین خود، کمی پیش از سال 1517 در نامه هایش به اسپالاتین به روشنی نفرت خود را از یهودیان ابراز کرد و این نفرت در کتاب جنجالی او در سال 1543 به اوج رسید.

این کتاب یهودیان و دروغ هایشان نام دارد.

با شروع جنگ رمضان و تجاوز آمریکا و اسراییل به خاک ایران، مرور مطالب کتاب درباره یهودیان و دروغ هایشان را آغاز کردیم که قسمت های اول و دوم آن در دو پیوند زیر قابل دسترسی و مطالعه هستند: * در ادامه مشروح قسمت سوم و پایانی این پرونده را می خوانیم: مارتین لوتر در فرازهایی از کتابش، به مساله کوری باطن یهود و این حقیقت می پردازد که این گروه تروریست تاریخی، هیچ وقت به حق و حقیقت نمی رسند.


برچسب ها: یهودیان - یهود - آمریکا و اسراییل - ابراهیم - مسیح - مسیحیت - فرزند
آخرین اخبار سرویس:

چرا یهودیان هیچ وقت به حق و حقیقت نمی رسند/یحیی و عیسی آن ها را افعی زادگان و فرزند شیطان خواندند

چرا یهودیان هیچ وقت به حق و حقیقت نمی رسند/یحیی و عیسی آن ها را افعی زادگان و فرزند شیطان خواندند