مطالب مرتبط:
پاریس به اسراییل سلاح نمی دهد
فرانسه: پاریس به اسراییل سلاح نمی دهد
ترامپ و وزیر جنگش جان آمریکایی ها را فدای توهمات اسراییل می کنند
آیا مصر هدف بعدی اسراییل برای تسلط بر کانال سوئز و کنترل صادرات نفت خلیج فارس است؟
هویت افسران واحد اطلاعاتی ارشد اسراییل در اختیار حنظله
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 13:202026-04-05بين الملل

وزیر فرانسوی: پاریس به اسراییل سلاح نمی دهد


به نقل از پایگاه خبری فکتی، پیشتر امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه گفته بود که این کشور در عملیات نظامی آمریکایی- صهیونی علیه ایران شرکت نخواهد کرد.

- وزیر نیروهای مسلح و امور کهنه سربازان فرانسه اعلام کرد، این کشور دیگر به رژیم صهیونیستی سلاح نمی دهد، اما به دلیل تشدید درگیری ها در خاورمیانه، مجوز فروش قطعات سلاح به رژیم صهیونیستی را صادر می کند.

به گزارش ایسنا، کاترین ووترن وزیر نیروهای مسلح و امور کهنه سربازان فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: فرانسه به اسراییل سلاح نمی دهد.

اما در چارچوب درگیری های پیش آمده در خاورمیانه، اجازه فروش قطعاتی را می دهد که برای ادغام در سیستم های دفاعی طراحی شده است و تجهیزاتی که منحصرا برای صادرات مجدد در نظر گرفته شده اند و برخی از آنها مورد نیاز نیروهای مسلح خودمان است.

به نقل از پایگاه خبری فکتی، پیشتر امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه گفته بود که این کشور در عملیات نظامی آمریکایی- صهیونی علیه ایران شرکت نخواهد کرد.

رییس جمهور فرانسه همچنین با تاکید بر مخالفتش در بمباران یا عملیات نظامی علیه ایران گفت: به آنچه در مورد این نوع عملیات در عراق، افغانستان و لیبی اتفاق افتاد نگاه کنید؛ ما هرگز به نتیجه نرسیدیم.


برچسب ها: نیروهای مسلح - رژیم صهیونیستی - فرانسه - کهنه سربازان - پایگاه خبری - صهیونیستی - سلاح
آخرین اخبار سرویس:

وزیر فرانسوی: پاریس به اسراییل سلاح نمی دهد

وزیر فرانسوی: پاریس به اسراییل سلاح نمی دهد