مطالب مرتبط:
واکنش معاون دفتر ریئس جمهور: ایران پابرجا می ماند
واکنش معاون دفتر ریئس جمهور: ایران پابرجا می ماند
واکنش معاون دفتر ریئس جمهور: ایران پابرجا می ماند
یوسف پزشکیان: تلاش برای ترور مسئولین ناکام ماند
ایران استوار و پابرجا خواهد ماند/ جنایتکاران مجازات خواهند شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اسفند 1404 ساعت 10:152026-03-01سياسي

یادداشتی که نیمه ماند


از دوازده بهمن تا امروز که شما شهادت را خرسند کرده ای با لبیکت به آن، نزدیک به یک ماه می گذرد اما نمی دانم چرا هر بار که قصد کردم بنشینم تا یادداشتم را تمام کنم نشد.

- محمد ابراهیم همت یا بهتر است بگویم همان شهید همت خودمان در تشرفش به حج سه خواسته با خدا در میان گذاشته بود.

حالا بر خواسته اش اصرار کرده بود یا نه را نمی دانم اما یک چیز را خوب می دانم چون از یک عالم بسیار معتبری شنیده ام که اولین سفر حج با باقی سفرها متفاوت است.

انگار یک بو و طعم و مزه دیگری دارد.

اصلا زیارت اولی ها همیشه با دیگران متفاوتند.

این را هم نمی دانم شاید چون سفر اول شکل عادت به خود نگرفته است و همه چیز تازه تازه است درست مثل طعم میوه های نوبرانه.

خدا هم با اجابت هر سه خواسته اش موافقت کرده بود.

البته بارها شنیده ایم که همه خواسته ها اجابت می شود اما شاید بعضی از اجابت شدن ها با خواست و میل ما یکی نباشد ولی برای آقا ابراهیم همت هر سه خواسته طوری اجابت شده بود که میلش به آن می کشید.

او به خدا گفته بود در کشوری که امام در آن نفس نمی کشد من هم نباشم.

دیروقت جمعه شب دهم بهمن ماه بود که سردبیر زنگ زد و گفت که از بیت برای یکشنبه دوازدهم بهمن یعنی همان روزی که حضرت روح الله به ایران بازگشته است دعوتت کرده اند، دلم خیلی به رفتن رضا نبود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشتی که نیمه ماند

یادداشتی که نیمه ماند