مطالب مرتبط:
دادستانی کل کشور: اموال آن دسته از ایرانیان خارج نشین که با دشمن هم صدایی، همراهی و همکاری کنند، طبق قانون مصادره می شود/ هرگونه فعالیت اطلاعاتی یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی مجازات اعدام دارد
دادستانی کل کشور: اموال ایرانیان خارج نشین که با دشمن همکاری کنند، مصادره می شود
دادستانی کل کشور: اموال ایرانیان خارج نشینی که با دشمن همصدایی، همراهی و همکاری کنند، مصادره می شود
دادستانی از مصادره اموال برخی ایرانیان خارج نشین خبر داد
دادستانی کل کشور: اموال ایرانیان معاند خارج نشین مصادره و جاسوس ها اعدام خواهند شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اسفند 1404 ساعت 10:552026-03-09سياسي

مصادره اموال ایرانیان خارج نشین که با دشمن همکاری کنند


دادستانی کل کشور اعلام کرد که بر اساس قانون، هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از ایران که به امنیت ملی ضربه بزند، مستوجب مصادره کلیه اموال است.

- مصادره اموال ایرانیان خارج نشین که با دشمن همکاری کنند دادستانی کل کشور اعلام کرد که بر اساس قانون، هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از ایران که به امنیت ملی ضربه بزند، مستوجب مصادره کلیه اموال است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دادستانی کل کشور، در اطلاعیه ای، ضمن تاکید بر اینکه خون رهبر شهید، وحدت و انسجام ملت را، بیش از پیش ظاهر ساخت، از عموم مردم بصیر و زمان شناس ایران اسلامی، که با حضور بهنگام و موثر خود در صحنه، موجب یاس دشمن شده اند و در تثبیت و تحکیم امنیت کشور در شرایط جنگی کنونی، نقش بی بدیلی دارند، قدردانی و از همه آنانی که دل در گروی این آب و خاک دارند، تشکر کرد و متقابلا، به آن دسته از ایرانیانی که در خارج از کشور به طرق مختلف با دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونی همصدایی، همراهی و همکاری می کنند، هشدار داد که وفق مرّ قانون، با مصادره کلیه ی اموال و سایر مجازات های قانونی مواجه خواهند شد.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور درج شده که منطبق با قانون، هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از کشور که به امنیت ملی ضربه بزند، مستوجب مصادره کلیه اموال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصادره اموال ایرانیان خارج نشین که با دشمن همکاری کنند

مصادره اموال ایرانیان خارج نشین که با دشمن همکاری کنند