مطالب مرتبط:
ماکرون توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره را خواستار شد/ آمریکا ممکن است 140 میلیون بشکه نفت ایران را لغو تحریم کند
ماکرون توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره را خواستار شد/ هشدار جدی عراقچی به متجاوزان/ آمریکا ممکن است 140 میلیون بشکه نفت ایران را لغو تحریم کند
سی ان ان: اف-35 آمریکا هدف قرار گرفت/ ماکرون توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره را خواستار شد/ آمریکا ممکن است 140 میلیون بشکه نفت ایران را لغو تحریم کند
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اسفند 1404 ساعت 19:152026-03-19بين الملل

ماکرون خواستار توقف چند روزه جنگ شد


ماکرون ضمن درخواست توقف حملات به زیرساخت های انرژی در غرب آسیا، توقف جنگ به مدت چند روز با هدف پیشبرد مذاکرات را خواستار شد.

- به گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه پیش از نشست اتحادیه اروپا در بروکسل از جهان خواست به عقل و منطق بازگردند و از درگیری های شدید در خاورمیانه بکاهند، چرا که نگرانی ها را در مورد خارج شدن جنگ از کنترل افزایش یافته است.

رییس جمهور فرانسه با هشدار نسبت به تاثیر حملات به زیرساخت های انرژی بر اقتصاد جهان گفت ما مسلماً از کاهش تنش و بازگشت ثبات به خاورمیانه دفاع خواهیم کرد.

او افزود که چهارشنبه شب با امیر قطر، تمیم بن حمد آل ثانی، و دونالد ترامپ در مورد جنگ صحبت کرده است.

ماکرون گفت: من فکر می کنم همه باید آرام شوند و جنگ باید حداقل برای چند روز متوقف شود تا فرصتی دوباره به مذاکرات داده شود.

امیدوارم که در هر صورت، همه به عقل و منطق بازگردند.

اظهارات ماکرون پس از آن مطرح شد که اسراییل روز چهارشنبه به میدان گازی پارس جنوبی ایران حمله کرد، که بخشی از بزرگترین ذخایر گاز طبیعی جهان و بزرگترین منبع تأمین انرژی داخلی تهران است.

ایران متعاقباً با حمله به ترمینال گاز طبیعی مایع راس لفان قطر، در حمله ای که دوحه آن را خسارات گسترده ای خواند و تشدید خطرناک درگیری دانست، تلافی کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماکرون خواستار توقف چند روزه جنگ شد

ماکرون خواستار توقف چند روزه جنگ شد