مطالب مرتبط:
دریافت عوارض جاده ای به صورت دستی متوقف شد/ همکاری تمام قد بخش خصوصی
دریافت عوارض آزادراه ها متوقف شد
دریافت عوارض آزادراه ها متوقف شد
دریافت عوارض آزادراه ها متوقف شد
دریافت عوارض آزادراهی تا اطلاع ثانوی متوقف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اسفند 1404 ساعت 14:552026-03-04اقتصادي

دریافت عوارض جاده ای به صورت دستی متوقف شد


معاون ساخت و توسعه آزادراه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از توقف دریافت دستی عوارض تردد جاده ای در آزادراه های کشور به منظور تسهیل در تردد مسافران و کاربران جاده ها خبر داد.

- معاون ساخت و توسعه آزادراه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از توقف دریافت دستی عوارض تردد جاده ای در آزادراه های کشور به منظور تسهیل در تردد مسافران و کاربران جاده ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، میلاد دوستی اظهار داشت: این مهم به دستور وزیر راه و شهرسازی با هدف جلوگیری از تشکیل صف در جاده ها و تسهیل در تردد مسافران و کاربران جاده ها و با همکاری کامل بخش خصوصی و سرمایه گذاران اجرایی شد.

با این حال دوربین های جاده ای به منظور جمع آوری داده ها همچنان فعال خواهند بود.

وی بیان داشت: در آزادراه های تهران- شمال، ساوه- سلفچگان، اراک- خرم آباد، آزادراه غدیر و همچنین آزادراه مراغه- هشترود، گیت های دریافت دستی عوارض تا اطلاع ثانوی جمع آوری شد.

دوستی خاطرنشان کرد: هم اکنون تردد در جاده های کشور به صورت ایمن در جریان بوده و امدادرسانی ها و لجستیک در همه نقاط فعال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دریافت عوارض جاده ای به صورت دستی متوقف شد

دریافت عوارض جاده ای به صورت دستی متوقف شد