مطالب مرتبط:
تبعات اقتصادی جنگ دامن همه کشورها را می گیرد
تبعات اقتصادی جنگ با ایران همه کشورها را درگیر می کند | هرگز ایران در پی جنگ نبوده است
تبعات اقتصادی جنگ با ایران همه کشورها را درگیر می کند | هرگز ایران در پی جنگ نبوده است
جنگ ها و فشار های اقتصادی ملت ایران را قوی تر خواهد کرد.
هزینه های سنگین جنگ ترکیبی علیه ایران و ضرورت بازتعریف سیاست های پایداری اقتصادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اسفند 1404 ساعت 12:202026-03-09بين الملل

پیامد های اقتصادی جنگ دامن همه کشورها را می گیرد


هر چه جنگ طولانی تر شود، تبعات و فشار اقتصادی وارده به دولتمردان غربی و همه جهان بیشتر خواهد شد.

- هر چه جنگ طولانی تر شود، تبعات و فشار اقتصادی وارده به دولتمردان غربی و همه جهان بیشتر خواهد شد.

فرشید شکرخدایی با اشاره به تبعات تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، بر اقتصاد جهانی اظهار داشت: همان گونه که بانک جهانی پیش بینی کرده است، شاهد تبعات بین المللی این جنگ در حوزه هایی چون انرژی، کالاها، کشاورزی و سیستم های مالی و پولی خواهیم بود.

به گزارش تسنیم، وی افزود: در صورت بسته شدن تنگه هرمز، اقتصاد جهان با چالش افزایش هزینه های تولید کالاها همراه خواهد شد که آثار آن نه تنها کشورهای منطقه بلکه سایر کشورهای جهان نیز را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

رییس کمیسیون سرمایه گذاری و تامین مالی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه ایران هرگز به دنبال جنگ نبوده است، گفت: دولتمردان در میانه مذاکره با بداخلاقی و تجاوز اسراییل و آمریکا روبه رو شدند، کشورمان نیز ثابت کرد که در دفاع از تمامیت ارضی کشور آماده است و با متجاوزان برخورد می کند.

وی ابراز کرد: ایران با مدیریت ترددها در تنگه هرمز بار دیگر قدرت و توان نظامی و امنیتی خود را در دفاع از حریم کشورمان به نمایش گذاشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیامد های اقتصادی جنگ دامن همه کشورها را می گیرد

پیامد های اقتصادی جنگ دامن همه کشورها را می گیرد