مطالب مرتبط:
محسن رضایی: نتانیاهو از طایفه معبدی های یهود است که انسان های متحجری اند؛ او و ترامپ دو احمق بیسواد هستند/ از این پس ایران پناه بسیاری از ملت هاست
ببینید | محسن رضایی: درسی به دشمنان می دهیم تا هیچ دولتی جرات نکند به ملت ایران نگاه چپ داشته باشد
ترامپ جنگ با ایران را به نتانیاهو داد
ترامپ جنگ با ایران را به نتانیاهو داد
صالحی: هدف مشترک ترامپ و نتانیاهو بلعیدن ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1404 ساعت 09:452026-03-06بين الملل

محسن رضایی: نتانیاهو و ترامپ دو احمق بیسواد هستند/ از این پس ایران پناه بسیاری از ملت هاست


در یهود چند طایفه وجود دارد از جمله مسلکی ها یا معبدی ها که انسان های متحجری هستند و نتانیاهو نیز از همین مسلک است که جشنی تحت عنوان جشن پوریم که جشن ایرانی کشی است می گیرند و درست همین زمان را برای حمله انتخاب کردند.

- محسن رضایی: نتانیاهو و ترامپ دو احمق بیسواد هستند/ از این پس ایران پناه بسیاری از ملت هاست وی ادامه داد: در یهود چند طایفه وجود دارد از جمله مسلکی ها یا معبدی ها که انسان های متحجری هستند و نتانیاهو نیز از همین مسلک است که جشنی تحت عنوان جشن پوریم که جشن ایرانی کشی است می گیرند و درست همین زمان را برای حمله انتخاب کردند.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: این بار آمریکا را جز با آزادسازی خلیج فارس و پاکسازی آمریکا از خلیج فارس، رها نخواهیم کرد.

به گزارش مهر، سردار سرلشکر محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس در ویژه برنامه جنگ رمضان شبکه خبر صدا و سیما درخصوص آخرین تحولات جنگ گفت: مردم بخش مهمی از دفاع ملی هستند و میادین را حفظ کنند و بدانند که فرزندانشان در نیروهای مسلح چنان درسی به ترامپ و نتانیاهوی جنایتکار بدهند که دیگر جرات چنین جسارتی نکنند.

محسن رضایی ضمن تسلیت شهادت علی وار رهبر انقلاب به امت شهیدپرور و همه مسلمانان جهان خطاب به ملت ایران گفت: انتقام سختی که از آمریکا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محسن رضایی: نتانیاهو و ترامپ دو احمق بیسواد هستند/ از این پس ایران پناه بسیاری از ملت هاست

محسن رضایی: نتانیاهو و ترامپ دو احمق بیسواد هستند/ از این پس ایران پناه بسیاری از ملت هاست