مطالب مرتبط:
بیعت 1100 عالم اهل سنت آذربایجان غربی با رهبر جدید انقلاب
بیعت علمای اهل سنت مازندران با رهبر انقلاب
بیعت اهل سنت استان بوشهر با رهبر معظم انقلاب اسلامی
بیعت اهل سنت استان بوشهر با رهبر معظم انقلاب اسلامی
بیعت جامعه علما، نخبگان و معتمدان اهل سنت فارس با رهبر معظم انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اسفند 1404 ساعت 13:402026-03-10سياسي

بیعت هزار و 800 روحانی اهل سنت کردستان با رهبر جدید انقلاب


هزار و 800 نفر از روحانیون استان کردستان با صدور بیانیه ای انتصاب حضرت آیت الله العظمی سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوای جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.

- هزار و 800 نفر از روحانیون استان کردستان با صدور بیانیه ای انتصاب حضرت آیت الله العظمی سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوای جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، 1800 نفر از علما و روحانیون استان کردستان با صدور بیانیه ای، ضمن تبریک انتصاب حضرت آیت الله العظمی سید مجتبی خامنه ای به مقام رهبری انقلاب اسلامی بر تجدید بیعت با آرمان های امام خمینی (ره) و آمادگی برای همراهی با رهبری در مسیر تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی تأکید کردند.

در ابتدای این بیانیه آمده است: روحانیون استان کردستان با نهایت خضوع در برابر اراده الهی و با درک جایگاه رفیع ولایت فقیه و مسئولیت خطیر هدایت امت اسلامی، انتصاب حضرت آیت الله العظمی سید مجتبی خامنه ای به مقام رهبری انقلاب اسلامی را تبریک گفته و آن را انتخابی تاریخی و سرشار از برکات برای آینده نظام اسلامی می دانند.

در ادامه این بیانیه تأکید شده است: این انتخاب که با رأی قاطع اعضای مجلس خبرگان رهبری صورت گرفته، نشانه ای از اعتماد به شایستگی های عل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیعت هزار و 800 روحانی اهل سنت کردستان با رهبر جدید انقلاب

بیعت هزار و 800 روحانی اهل سنت کردستان با رهبر جدید انقلاب