مطالب مرتبط:
بقایی: مکرون به هشدار دوویلپن در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند
مکرون به هشدار نخست وزیر سابق خود در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند
هشدار شرکت های نفتی مطرح آمریکا درباره عواقب جنگ علیه ایران
واکنش خاویر باردم به حملهٔ آمریکا به ایران: شاهد جنگ غیرقانونی دیگری از سوی آمریکا هستیم + فیلم
هشدار شرکت های نفتی مطرح آمریکا درباره عواقب جنگ علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 اسفند 1404 ساعت 02:402026-03-16بين الملل

مکرون به هشدار دوویلپن در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند


سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار فیلمی از اظهارات دومینیک دوویلپن،نخست وزیر سابق فرانسه در شبکه ایکس، خطاب به رییس جمهور فرانسه گفت: مکرون لااقل به حرف های نخست وزیر سابق خودتان گوش دهید.

- سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار فیلمی از اظهارات دومینیک دوویلپن،نخست وزیر سابق فرانسه در شبکه ایکس، خطاب به رییس جمهور فرانسه گفت: مکرون لااقل به حرف های نخست وزیر سابق خودتان گوش دهید.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: آقای مکرون، آیا حاضرید لااقل به حرف های نخست وزیر سابق خودتان درباره غیرقانونی بودن تجاوز جاری آمریکا و اسراییل علیه ایران، گوش فرا دهید؟ نخست وزیر سابق فرانسه در اظهاراتی با اشاره صریح به جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران، تأکید کرده است که این درگیری غیرقانونی، نامشروع، ناکارآمد و خطرناک است و هیچ ارتباطی با ادعای آزادسازی مردم ایران ندارد.

وی با تأکید بر وضعیت انسانی فاجعه بار ناشی از جنگ در غرب آسیا، گفته است که اروپایی ها باید اقدامات مستقلانه ای از جمله تحریم اسراییل انجام دهند.

دوویلپن از اروپا خواسته است موضع گیری صریحی اتخاذ کند، جنگ آمریکا را محکوم کند، از همراهی با سیاست های تهاجمی واشنگتن دست بکشد و دیگر برای التماس به دفتر کاخ سفید نرود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مکرون به هشدار دوویلپن در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند

مکرون به هشدار دوویلپن در مورد غیرقانونی بودن جنگ علیه ایران گوش کند