مطالب مرتبط:
بررسی پرونده زندانیان با حضور میدانی دادستان ها
سوگ مردم مرکز استان در عزای رهبر شهید
فعالیت موج جدید سامانه های بارشی از امروز؛تشدید برف و باران در 8 استان
حضور آگاهانه مردم استان مرکزی، سوخت موشک های نیرو های مسلح
تصاویر / نشست مدیر حوزه علمیه قزوین با مدیران مدارس علمیه استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اسفند 1404 ساعت 16:452026-03-07سياسي

تأکید دادستان مرکز استان گلستان به حضور میدانی مدیران و تشدید نظارت ها


دادستان مرکز استان گلستان با اشاره به لزوم حضور میدانی مدیران و بازرسان در سطح شهر و بازار گفت: با هدف جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان، نظارت ها باید به صورت میدانی و مستمر انجام شود؛ - تأکید دادستان مرکز استان گلستان به حضور میدانی مدیران و تشدید نظارت ها دادستان مرکز استان گلستان با اشاره به لزوم حضور میدانی مدیران و بازرسان در سطح شهر و بازار گفت: با هدف جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان، نظارت ها باید به صورت میدانی و مستمر انجام شود؛ در صورت ترک فعل نیز با مدیران متخلف برخورد می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مهدی رزاقی نژاد دادستان مرکز استان گلستان در جلسه شورای برنامه ریزی و اداری استان با اشاره به شرایط موجود کشور گفت: بازار در شرایط پایداری قرار دارد و حضور مردم در میادین، اقتدار کشور را دوچندان کرده است.

دادستان مرکز استان گلستان افزود: مردم با توجه به شرایط بحرانی و جنگی، با همدلی و همراهی خود سبب دلگرمی نیرو های مسلح و ناامیدی دشمن شده اند.

رزاقی نژاد با اشاره به لزوم حضور میدانی مدیران گفت: مدیرانی که پشت میز می نشینند، نمی توانند درک درستی از مسائل مردم داشته باشند و خدمت صادقانه ارائه دهند.

وی همچنین بر حضور بازرسان و ناظران در سطح بازار و شهر تأکید کرد و افزود: بازرسان باید در میدان حضور داشته باشند تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأکید دادستان مرکز استان گلستان به حضور میدانی مدیران و تشدید نظارت ها

تأکید دادستان مرکز استان گلستان به حضور میدانی مدیران و تشدید نظارت ها