مطالب مرتبط:
سخنگوی وزارت امور خارجه: تمام تمرکز ما بر دفاع از ملت خود قرار دارد
عکس | زیرنویس شبکه خبر درباره حمله آمریکا - اسراییل به سازمان صداوسیما
شهادت5 شهروند درپی حمله آمریکا و اسراییل به مناطق مسکونی در محله آبسردار تهران+ عکس
خبر فپری از حمله اسراییل و آمریکا به بیمارستان گاندی تهران + ویدئو
ببینید| حمله آمریکا و اسراییل به نزدیکی بیمارستان گاندی تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 اسفند 1404 ساعت 18:552026-03-02بين الملل

حمله اسراییل به مجاور دفتر شبکه روسی راشاتودی در تهران/ سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مدعیان دفاع از رسانه از خواب بیدار شوند


شبکه RT گزارش داد که حمله اسراییل موجب آسیب به دفتر راشاتودی در تهران و همچنین تخریب ساختمان مجاور شده است.

- به گزارش جماران؛ شبکه RT گزارش داد که حمله اسراییل موجب آسیب به دفتر راشاتودی در تهران و همچنین تخریب ساختمان مجاور شده است؛ پس از آن بود که سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، خواهان بیداری سازمان های مدعی حفاظت از روزنامه نگاران از خواب غفلت شد.

ماریا زاخارووا دوشنبه در مطلبی در کانال تلگرام خود نوشت: آیا همه این آژانس های حفاظت از روزنامه نگاران که در چند دهه گذشته ظهور کرده اند، می توانند بالاخره از خواب بیدار شوند و حداقل چند خط مطلب بنویسند؟ سخنگوی وزارت خارجه روسیه در ادامه پرسید: کجاست این آزادی بیان و امنیت رسانه ای که غرب از آن دم می زند؟ وی تصریح کرد: در سال های اخیر، شاهد قتل سیستماتیک روزنامه نگاران در مکان هایی در سراسر جهان بوده ایم که غرب و دست نشاندگان آن مرتکب این جنایات می شوند.

زاخارووا تصریح کرد: این کار عمداً انجام می شود، برای اینکه جهان حقیقت را نبیند، از جنایات باغ زیبا و ساکنان آن مطلع نشود.

(وی به سخنان جوزپ بورل مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا اشاره کرده است) اخبار مرتبط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله اسراییل به مجاور دفتر شبکه روسی راشاتودی در تهران/ سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مدعیان دفاع از رسانه از خواب بیدار شوند

حمله اسراییل به مجاور دفتر شبکه روسی راشاتودی در تهران/ سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مدعیان دفاع از رسانه از خواب بیدار شوند