مطالب مرتبط:
چرا دبی دیگر توان تحمل ادامه جنگ را ندارد؟
چرا دبی دیگر توان تحمل ادامه جنگ را ندارد؟
مقایسه پروازهای دبی قبل و بعد از جنگ
آکادمی مشاور استقلال در دبی به خاطر جنگ تعطیل شد
چرا معتقدیم زمان در جنگ فعلی به ضرر آمریکا و اسراییل است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اسفند 1404 ساعت 12:052026-03-07اقتصادي

چرا دبی دیگر تاب ادامه جنگ را ندارد؟


وابستگی اقتصاد دبی به گردشگری و خدمات باعث شده هرگونه تنش امنیتی، ثبات اقتصادی این شهر را تهدید کند.

- دبی طی دهه های گذشته بیش از هر چیز تلاش کرده است یک مزیت کلیدی برای خود بسازد؛ شهرت به ثبات و امنیت اقتصادی.

 در  واقع آنچه دبی به جهان عرضه می کند نه صرفاً نفت، املاک یا گردشگری، بلکه تصویر یک اقتصاد باثبات و قابل پیش بینی است؛ موضوعی که اکنون با افزایش تنش ها در منطقه با چالش مواجه شده است.

سه چهارم تولید ناخالص داخلی امارات از بخش های غیرنفتی تأمین می شود به گزارش تسنیم، در سال های اخیر ساختار اقتصاد امارات به گونه ای تغییر کرده که بخش عمده رشد اقتصادی آن دیگر وابسته به نفت نیست.

بر اساس برآوردها بیش از سه چهارم تولید ناخالص داخلی امارات از بخش های غیرنفتی تأمین می شود؛ بخش هایی مانند گردشگری، تجارت، بانکداری، فناوری، املاک و لجستیک که اکنون موتور اصلی اشتغال و فعالیت اقتصادی در این کشور به شمار می روند.

گزارش چشم انداز اقتصاد جهانی بانک جهانی که در ژانویه 2026 منتشر شده، پیش بینی می کند اقتصاد امارات در سال 2026 حدود 5 درصد رشد داشته باشد و این رقم در سال 2027 به 5.

1 درصد برسد.

همچنین طبق گزارش مؤسسه کراو امارات ، نرخ تورم در این کشور در سال 2026 بین 1.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا دبی دیگر تاب ادامه جنگ را ندارد؟

چرا دبی دیگر تاب ادامه جنگ را ندارد؟