مطالب مرتبط:
توزیع 800 بسته معیشتی به نیازمندان بابلی به نیت رهبر شهید
توزیع 350 بسته معیشتی در نکا
شویگو: با تهران و کشورهای حوزه خلیج فارس در تماس دائمی هستیم/ یک روز بسته شدن تنگه هرمز حدود 7 میلیارد دلار برای همه زیان دارد
هشدار صندوق بین المللی پول به چشم انداز تیره اقتصاد جهانی در صورت بسته شدن تنگه هرمز
خطر حذف عراق از پلی آف جام جهانی به دلیل بسته بودن مرزهای هوایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1404 ساعت 14:552026-03-06اقتصادي

تامین کاغذ و مقوای مورد نیاز صنعت بسته بندی کشور 


سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران در بیانیه ای اعلام کرد که تامین کاغذ و مقوای مورد نیاز صنعت بسته بندی کشور بی وقفه ادامه دارد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران به نمایندگی از کلیه اعضا و فعالان صنعت کاغذ و مقوای کشور بر تامین مستمر، بدون وقفه و کافی کاغذ و مقوای مورد نیاز صنایع بسته بندی به عنوان یکی از ارکان اصلی حفظ زنجیره تامین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز هموطنان عزیزمان بخصوص در این شرایط جنگی در کشور تاکید نمود.

در این بیانیه آمده است: همچنین سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران به استحضار ملت شریف ایران می رساند، تولیدکنندگان کاغذ و مقوای کشور با درک مسئولیت ویژه خود در تامین کاغذ و مقوا به عنوان محصولاتی استراتژیک و حیاتی در زنجیره توزیع کالایی کشور تاکنون نهایت تلاش خود را دوشادوش سایر صنایع فعال کشور بکار گرفته اند تا خللی در تولید، توزیع و عرضه به موقع کالاهای مورد نیاز هموطنان عزیزمان ایجاد نگردد و بدیهی است که تا زمان بازگشت کشور به شرایط عادی و گذر از شرایط سخت موجود نیز این تلاش ها بیش از پیش در حوزه تامین کاغذ و مقوای مورد نیاز صنعت بسته بندی کشور ادامه خواهد یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین کاغذ و مقوای مورد نیاز صنعت بسته بندی کشور 

تامین کاغذ و مقوای مورد نیاز صنعت بسته بندی کشور