مطالب مرتبط:
روبیو به کشور های عربی اطلاع داده که هدف امریکا تغییر حکومت در ایران نیست
کلافگی کشورهای حوزه خلیج فارس از ضعف اطلاع رسانی پیش از حملات پهپادی ایران
کلافگی کشورهای حوزه خلیج فارس از ضعف اطلاع رسانی پیش از حملات پهپادی ایران
نامه وزیر ورزش ایران به وزرای ورزش کشورهای اسلامی به خاطر جنایات دشمن
نامه وزیر ورزش ایران به وزرای ورزش کشورهای اسلامی به خاطر جنایات دشمن رونویس | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اسفند 1404 ساعت 11:002026-03-07بين الملل

نامه سفیر ایران در قزاقستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی این کشور


سفیر کشورمان در قزاقستان نامه ای پیرامون بمباران مجموعه فرهنگی–تاریخی کاخ گلستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی جمهوری قزاقستان ارسال کرد.

- نامه سفیر ایران در قزاقستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی این کشور سفیر کشورمان در قزاقستان نامه ای پیرامون بمباران مجموعه فرهنگی–تاریخی کاخ گلستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی جمهوری قزاقستان ارسال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سفیر کشورمان در قزاقستان نامه ای پیرامون بمباران مجموعه فرهنگی–تاریخی کاخ گلستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی جمهوری قزاقستان ارسال کرد.

علی اکبر جوکار به حمله نظامی آمریکا و اسراییل به این مجموعه اشاره کرده و آن را نقض کنوانسیون لاهه 1954 درباره حفاظت از میراث فرهنگی در زمان جنگ دانسته است.

وی در نامه خود از خانم آیدا بالایوا درخواست کرد با توجه به موضع بی طرفانه قزاقستان، برای جلوگیری از وقوع چنین جنایاتی در آینده تلاش های لازم را انجام دهد.

گفتنی است، که 28 فوریه آمریکا و اسراییل در عملیات نظامی مشترک علیه ایران، شماری از مراکز فرهنگی، آموزشی و تاریخی را بمباران کردند که موجب خسارات جبران ناپذیر به آن ها شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نامه سفیر ایران در قزاقستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی این کشور

نامه سفیر ایران در قزاقستان به وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی این کشور