مطالب مرتبط:
عزاداری هیئت کفن پوشان محی آباد کرمان در سوگ امام شهید
دوازدهمین شب سوگ امام خامنه ای و تجدید بیعت با رهبر انقلاب
روایت عضو هیئت رییسه خبرگان از شب انتخاب سومین رهبر انقلاب؛ رای بیش از 91 درصد اعضا آیت الله مجتبی خامنه ای بود/آن شب مقدس لیله القدر انقلاب اسلامی شد
کلیپ/ بیعت مرزنشینان دهلرانی با امام سیدمجتبی خامنه ای
بیعت 18 هزار و 500 استاد بسیجی دانشگاه آزاد با امام مجتبی خامنه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اسفند 1404 ساعت 08:552026-03-13سياسي

تجلی بیعت با رهبری جدید در آخرین لیله القدر سوگ امام شهید


شامگاه بیست و سوم ماه مبارک رمضان، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) جایی که زائران و مردم شهرری در دوازدهمین شب عروج ملکوتی امام خامنه ای، - تجلی بیعت با رهبری جدید در آخرین لیله القدر سوگ امام شهید شامگاه بیست و سوم ماه مبارک رمضان، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) جایی که زائران و مردم شهرری در دوازدهمین شب عروج ملکوتی امام خامنه ای، با فریاد های عدالت خواهی، پیمانی دوباره با حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای، سکاندار جدید انقلاب اسلامی، بستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مردم ولایت مدار و شهیدپرور ری که همچنان در سوگ فقدان رهبر عزیز خود سیاه پوش هستند، در دوازدهمین شب این ضایعه دردناک، صحن و سرای سیدالکریم (ع) را به صحنه ایستادگی و تجدید میثاق با آرمان های ولایت بدل کردند.

در این مراسم معنوی که با قرائت دعای جوشن کبیر و آیین قرآن به سر گرفتن همراه بود، طنین شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل نشان از اراده قاطع مردم در خون خواهی رهبر شهیدشان داشت.

حاضران در این اجتماع بزرگ، ضمن محکومیت جنایات اخیر دشمنان، اعلام کردند که داغ این فقدان بزرگ، با انتقامی سخت و پشیمان کننده التیام خواهد یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجلی بیعت با رهبری جدید در آخرین لیله القدر سوگ امام شهید

تجلی بیعت با رهبری جدید در آخرین لیله القدر سوگ امام شهید