مطالب مرتبط:
اتاق وضعیت کاخ سفید همزمان با حملات به ایران + عکس
گزارش سی ان ان از اتاق وضعیت کاخ سفید در حملات آمریکا به ایران
تصاویری از اتاق جنگ کاخ سفید
نشانه های احتمالی آماده سازی کاخ سفید برای جنگ با ایران چیست؟
خبر جدید درباره وضعیت جسمی پزشکیان در پی حمله اسراییل و آمریکا به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اسفند 1404 ساعت 03:352026-03-01بين الملل

روایت سی ان ان از رصد حمله به ایران در اتاق وضعیت کاخ سفید


پس از آغاز حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه در پاسخ به حملات این کشور، اف بی آی سطح هشدار خود را افزایش داده است.

- روایت سی ان ان از رصد حمله به ایران در اتاق وضعیت کاخ سفید پس از آغاز حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه در پاسخ به حملات این کشور، اف بی آی سطح هشدار خود را افزایش داده است.

 در پی حملات آمریکا و اسراییل به ایران که از صبح روز شنبه 9 اسفند آغاز شد، کریستی نوئم وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت که به رصد هرگونه تهدید بالقوه علیه ایالات متحده آمریکا پس از حملات علیه ایران ادامه می دهد.

شبکه سی ان ان با انتشار این مطلب نوشت: نوئم در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته من در هماهنگی مستقیم با شرکایمان در اطلاعات فدرال و ضابطان قضایی هستم و اوضاع را به منظور خنثی کردن هر تهدید بالقوه به کشور به دقت رصد می کنم.

سی ان ان به نقل از یک منبع مطلع نوشته، جی دی ونس معاون رییس جمهور آمریکا به همراه کریس رایت وزیر انرژی، اسکات بسنت وزیر خزانه داری و تولسی گابارد مدیر اطلاعات ملی آمریکا در اتاق وضعیت مشغول رصد حملات به ایران بوده اند.

به گفته این منبع، آنها با تماسی به یک کنفرانس با ترامپ و تیم او در اقامتگاهش در فلوریدا وصل شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت سی ان ان از رصد حمله به ایران در اتاق وضعیت کاخ سفید

روایت سی ان ان از رصد حمله به ایران در اتاق وضعیت کاخ سفید