مطالب مرتبط:
پایداری تولید در شرایط جنگی ضرورت استراتژیک برای امنیت غذایی است
آمریکا در باتلاق فرو رفت / افزایش شدید قیمت مواد غذایی در راه است
هشدار سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد درخصوص افزایش قیمت انرژی بر تورم مواد غذایی
دادستان اسلامشهر: اموال صنوف عرضه کننده مواد محترقه ضبط خواهد شد
پایش مستمر زنجیره تأمین مواد غذایی و منابع آب البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 20:402026-03-16اقتصادي

نظارت 1500 گروه بازرسی بر بهداشت تولید و عرضه مواد غذایی


سازمان دامپزشکی کل کشور اعلام کرد: در طرح تشدید نظارت و بازرسی فراورده های دامی، بیش از 1500 گروه ثابت و سیار به منظور حفاظت از سلامت غذایی جامعه بر روند تولید، - سازمان دامپزشکی کل کشور اعلام کرد: در طرح تشدید نظارت و بازرسی فراورده های دامی، بیش از 1500 گروه ثابت و سیار به منظور حفاظت از سلامت غذایی جامعه بر روند تولید، تهیه و عرضه گوشت، مرغ و لبنیات نظارت می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا رفیعی پور، رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد؛ طرح تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی تا 13 فروردین 1405 به منظور اطمینان از سلامت روند تولید، تهیه و توزیع مواد خام غذایی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ و لبنیات اجرا می شود.

وی با بیان اینکه تشدید نظارت ها از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است، افزود: در این طرح بیش از 3 هزار نفر از همکاران و نیرو های ما در 470 شهرستان در سراسر کشور در قالب 1500 اکیپ ثابت و سیار بر روند تولید، تهیه، نگهداری، حمل و نقل و عرضه مواد خام غذایی دام و طیور نظارت می کنند.

 رفیعی پور تصریح کرد: گروه های بازرسی و نظارت دامپزشکی تا آخرین روز نوروز از صبح تا ساعت 20 شب در مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه محصولات دام و طیور حضور می یابند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظارت 1500 گروه بازرسی بر بهداشت تولید و عرضه مواد غذایی

نظارت 1500 گروه بازرسی بر بهداشت تولید و عرضه مواد غذایی