مطالب مرتبط:
محیا دهقانی: اتحاد مردم ایران، موشک های به زمین خورده را به گلستان تبدیل می کند
محیا دهقانی: اتحاد مردم ایران، موشک های به زمین خورده را به گلستان تبدیل می کند
30 سارق شرور به ضرب گلوله پلیس زمین گیر شدند/ مردم همچنان در میدان ها باشند
وقوع سه زمین لرزه پیاپی در خوزستان؛ حسینیه با قدرت 4.1 ریشتر لرزید
زمین خواری و کوه خواری ممنوع/نظارت های اداره کل محیط زیست اردبیل تشدید شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 09:052026-03-16سياسي

اژه ای: مردم نباید احساس کنند کارهای زمین مانده است


نباید این احساس در مردم ایجاد شود که کارها زمین مانده است؛ در کلیه مراجع و مراکز قضایی با کار مضاعف و جهادی، ثابت می کنیم که شرایط جنگی موجب توقف کار برای مردم نمی شود.

- رییس قوه قضاییه گفت: نباید این احساس در مردم ایجاد شود که کارها زمین مانده است؛ در کلیه مراجع و مراکز قضایی با کار مضاعف و جهادی، ثابت می کنیم که شرایط جنگی موجب توقف کار برای مردم نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، رییس دستگاه قضا طی سخنانی در نشست با تعدادی از اعضای شورای عالی قوه قضاییه، توصیه های مهمی را خطاب به آنها در راستای خدمات رسانی های قضایی و حقوقی هر چه مطلوب تر به مردم و مراجعان مطرح کرد.

رییس قوه قضاییه در جریان این جلسه خطاب به مقامات قضایی بیان داشت: به هیچ وجه نباید این احساس در مردم ایجاد شود که کارها زمین مانده است؛ ما در کلیه ی مراجع و مراکز قضایی با کار مضاعف و جهادی، به همگان ثابت می کنیم که حتی شرایط جنگی نیز سبب تعطیلی و وقفه در پیشبرد امورات قضایی و حقوقی مردم نمی شود.

در همین راستا، تاکید مؤکد داریم که درب هیچ مرجع قضایی بسته نیست و چنانچه به واسطه تخریب های ناشی از جنگ، مجتمعی قضایی تعطیل شده، امورات مرتبط با آن مجتمع، در محلی دیگر دایر است و یا از طریق سامانه های الکترونیکی، دورکاری صورت می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اژه ای: مردم نباید احساس کنند کارهای زمین مانده است

اژه ای: مردم نباید احساس کنند کارهای زمین مانده است