مطالب مرتبط:
بولتون: ترامپ در جنگ با ایران گرفتار شده است
تشییع اولین شهید جنگ رمضان در بمپور
قالیباف: ما نه از جنگ خوش مان می آید و نه جنگ را ما آغاز کردیم
کشته شدن بیش از 220 کودک در جنگ رمضان نقض حقوق بشر است
تسهیل خدمات بیمه ای در شرایط خاص جنگ رمضان؛ خسارت بدون کروکی پرداخت می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اسفند 1404 ساعت 18:252026-03-18سياسي

جنگ امروز، مقدمه ظهور یک تمدن است


نسل ما خواهد دید جبهه مقاومت در مقیاس فراگیرتری در دنیا محقق خواهد شد و سبک زندگی منحط غربی را فروخواهد پاشید، - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی اکبر رشاد، رییس شورای سیاستگذاری حوزه علمیه تهران طی سخنانی در هم اندیشی جنگ رمضان؛ واکاوی ابعاد مواجهه تمدنی ما و غرب با تبیین جایگاه انسان در منظومه فکری اسلام و غرب، مسئله کنونی را نه یک نزاع سیاسی، که تعارض ذاتی بین دو تمدن خواند.

  وی با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: این جنگ مقدمه ای برای افول تمدن الحادی و ظهور تمدن توحیدی است و از سوی دیگر، ملت ایران پس از پیروزی در این نبرد تاریخی، به جایگاه قدرت قاره ای و بازیگر فراقاره ای ارتقا خواهد یافت.

  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این جنگ، جنگ تمدنی است.

مراد از این جنگ تمدنی می تواند به این معنا باشد که جنگ، مقدمه ظهور یک تمدن است و یا جنگ بین دو تمدن است.

این جنگ از عوامل تعیین کننده در جهت تغییر سبک زندگی بشر و ظهور تمدن دیگری است.

  استاد رشاد بیان کرد: رهبر شهید ما فرمودند، مسئله ما با غرب، تعارض ذاتی است و نه نزاع سیاسی؛ اخیرا آیت الله العظمی جوادی آملی هم فرمودند این جنگ، جنگ بین حق و باطل است.

جنگ بین غرب الحادی با اسلام ناب است؛ تمدن کنونی حاکم بر غرب که می خواهد هیمنه خود را بر سایر ملل تحمیل کند، الحاد بنیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جنگ امروز، مقدمه ظهور یک تمدن است

جنگ امروز، مقدمه ظهور یک تمدن است