مطالب مرتبط:
واکنش عراقچی به جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه دختران دانش آموز مینابی
واکنش وزیر خارجه کشورمان به جنایت امریکا و رژیم صهیونیستی علیه دختران دانش آموز مینابی
واکنش عراقچی به جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه دختران دانش آموز مینابی
تجمع مردم یاسوج در محکومیت تجاوز امروز اسراییل و آمریکای جنایت کار
پاسخی به اسراییل جنایتکار و آمریکای متجاوز خواهیم داد که در تاریخ خودشان تجربه نکرده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1404 ساعت 21:002026-02-28سياسي

شهیدان دانش آموز، سند زنده ای بر جنایت های آمریکای جنایتکار است


رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس: شهادت مظلومانه 85 تن از دانش آموزان بی گناه در میناب، قلب هر ایرانی آزاده ای را به درد آورد.

- شهیدان دانش آموز، سند زنده ای بر جنایت های آمریکای جنایتکار است رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس: شهادت مظلومانه 85 تن از دانش آموزان بی گناه در میناب، قلب هر ایرانی آزاده ای را به درد آورد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدصالح جوکار در پیامی تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و شهادت دانش آموزان میناب را به شدت محکوم کرد.

در این پیام آمده است: تجاوز آشکار و بزدلانه رژیم غاصب صهیونیستی با پشتیبانی شیطان بزرگ، آمریکا، به تمامیت ارضی و خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، و شهادت مظلومانه 85تن از دانش آموزان بی گناه در میناب، قلب هر ایرانی آزاده ای را به درد آورد.

این اقدام تروریستی و کودک کشی، نشان از استیصال و عمق وحشت دشمنان اسلام از اقتدار ملت ایران دارد.

شهیدان دانش آموز ما، سند زنده ای بر جنایت های بی شمار آمریکای جنایتکار و رژیم آدمکش صهیونیستی هستند.

ضمن محکومیت قاطعانه این جنایت هولناک، اعلام می دارم که پاسخ کوبنده ای توسط نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران به این جنایات داده خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهیدان دانش آموز، سند زنده ای بر جنایت های آمریکای جنایتکار است

شهیدان دانش آموز، سند زنده ای بر جنایت های آمریکای جنایتکار است