مطالب مرتبط:
جهش قیمت جهانی سوخت؛ کامیون ها از هلند به بلژیک مهاجرت کردند
جهش قیمت جهانی سوخت | سرگردانی رانندگان کامیون در کشورهای اروپایی برای چند سنت سوخت ارزانتر
خدمات رسانی موکب داران در جنوب استان بوشهر
آخرین وضعیت سوخت در جایگاه های پایتخت
آغاز پویش زنان طلایه داران امید و مقاومت در خوزستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اسفند 1404 ساعت 15:202026-03-19اقتصادي

وعده 2300 سوخت تشویقی به کامیون داران برزمین مانده


نایب رییس کانون کامیون داران کشور گفت: با وجود وعده تخصیص 2300 لیتر گازوییل به کامیون داران حمل کالاهای اساسی از چابهار، این مشوق سوختی هنوز به رانندگان پرداخت نشده است.

- نایب رییس کانون کامیون داران کشور گفت: با وجود وعده تخصیص 2300 لیتر گازوییل به کامیون داران حمل کالاهای اساسی از چابهار، این مشوق سوختی هنوز به رانندگان پرداخت نشده است.

جلال موسوی، نایب رییس کانون کامیون داران کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت جابه جایی کالاهای اساسی از بنادر کشور، اظهار کرد: در حال حاضر کامیون داران همچنان در حال جابه جایی کالاهای اساسی از بنادر هستند و ناوگان حمل ونقل جاده ای در این بخش فعال است.

وی افزود: با این حال، بخشی از مشوق هایی که قرار بود به رانندگان کامیون اختصاص یابد، هنوز پرداخت نشده و این موضوع موجب نارضایتی در میان کامیون داران شده است.

موسوی بیان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده، قرار بود 300 لیتر گازوییل در مرحله نخست و سپس 2 هزار لیتر دیگر به کامیون دارانی که از چابهار اقدام به جابه جایی کالاهای اساسی می کنند، به عنوان سوخت تشویقی اختصاص یابد، اما این سهمیه ها تاکنون به طور کامل پرداخت نشده است.

نایب رییس کانون کامیون داران کشور ادامه داد: همچنین مقرر شده بود تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان و برخی اقلام مصرفی از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وعده 2300 سوخت تشویقی به کامیون داران برزمین مانده

وعده 2300 سوخت تشویقی به کامیون داران برزمین مانده