مطالب مرتبط:
واکنش اروپایی ها به حمله آمریکا و اسراییل به ایران، از هشدار تا ابراز نگرانی
ایلهان عمر درباره زمان احتمالی حمله آمریکا به ایران هشدار داد / گزارش جهت دار آژانس هم منتشر شد
ببینید | شبکه CNN از حمله هماهنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران خبر داد
حمله مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران
وزیر خارجه عمان: امیدوارم پیشرفت حاصل شده در مذاکرات، مانع از حملات آمریکا شود / خوشبین هستم در صورت توافق، بازرسان آمریکایی به مراکز اتمی ایران دسترسی پیدا می کنند/ امیدوام مثل قبل، اسراییل حمله نکند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1404 ساعت 22:352026-02-28اقتصادي

نگرانی انگلیسی ها از خسارت اقتصادی حمله آمریکا به ایران


اگر درگیری آمریکا با ایران به سرعت پایان نیابد، قیمت نفت می تواند تا 100 دلار در هر بشکه افزایش یابد و اقتصاد جهانی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

- نگرانی انگلیسی ها از خسارت اقتصادی حمله آمریکا به ایران تلگراف نوشت: اگر درگیری آمریکا با ایران به سرعت پایان نیابد، قیمت نفت می تواند تا 100 دلار در هر بشکه افزایش یابد و اقتصاد جهانی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش ایسنا، نشریه انگلیسی تلگراف با این مقدمه نوشت: با پرواز موشک ها بر فراز یکی از گلوگاههای اصلی نفت و گاز جهان، قیمت نفت برنت می تواند از 73 دلار در هر بشکه فعلی فراتر رود و قیمت گاز نیز به همین ترتیب افزایش یابد.

این امر باعث افزایش تورم در بریتانیا، کاهش رشد اقتصادی و احتمالا افزایش نرخ بهره خواهد شد.

اختلالات گسترده تر در حمل و نقل تجاری و حمل و نقل هوایی می تواند هزینه های بیشتری را بر اقتصاد بریتانیا تحمیل کند و برای ریچل ریوز، وزیر دارایی انگلیس که برای بیانیه بهاره خود در روز سه شنبه آماده می شود، دردسر بزرگی ایجاد کند.

ویلیام جکسون از موسسه کپیتال اکونومیکس گفت: حتی اگر حملات محدود باقی بمانند، ما فکر می کنیم قیمت نفت برنت ممکن است به حدود 80 دلار در هر بشکه افزایش یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی انگلیسی ها از خسارت اقتصادی حمله آمریکا به ایران

نگرانی انگلیسی ها از خسارت اقتصادی حمله آمریکا به ایران