خبرنگار ارشد سی ان ان در تهران به نقل از یک مقام ایرانی اعلام کرد که ایران تا زمان پذیرش شکست از سوی رییس جمهور آمریکا به نبرد ادامه می دهد.
- گزارش سی ان ان از شرط ایران برای پایان نبرد با آمریکا خبرنگار ارشد سی ان ان در تهران به نقل از یک مقام ایرانی اعلام کرد که ایران تا زمان پذیرش شکست از سوی رییس جمهور آمریکا به نبرد ادامه می دهد.
خبرنگار تلویزیون خبری سی ان ان در تهران گفت تا زمان شکست رییس جمهور آمریکا، ایران به جنگی که علیه آن به راه انداخته شده، ادامه خواهد داد.
به گزارش ایسنا، فردریک پلایتگن گزارشگر ارشد سی ان ان که به ایران سفر کرده، در شبکه اجتماعی ایکس به نقل از یک مقام ایرانی نوشت: ایران کنترل قیمت جهانی نفت را در دست دارد و برای مدت طولانی ایالات متحده باید منتظر اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای کنترل قیمت باشد.
خبرنگار سی ان ان که در تهران مشغول ثبت گزارش های است، افزود: این مقام ایرانی به من گفته که قیمت انرژی ناپایدار شده است و ما تا زمانی که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا شکست خود را اعلام کند، به مبارزه ادامه خواهیم داد.
در تاریخ 9 اسفند ماه آمریکا و رژیم صهیونیستی با نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران حملات متجاوزانه ای علیه مراکز نظامی، دولتی و غیرنظامی انجام دادند.