فرماندهی پلیس بصره ساعتی پیش گفت که در جستجوی خلبان آمریکایی هستیم که روز پنج شنبه در داخل مرزهای این استان سقوط کرده است.
همزمان ارتش آمریکا سقوط جنگنده این کشور در ایران یا عراق را تکذیب کرد.
به گزارش عصر ایران، فرماندهی پلیس بصره روز پنجشنبه اعلام کرد که پرسنل این فرماندهی به دنبال دریافت خبر در جستجوی خلبانی هستند که گمان می رود تابعیت آمریکایی داشته و در داخل مرزهای این استان سقوط کرده است و تأیید کرد که هنوز او پیدا نشده است.
عبدالامیر المیاحی، نماینده مجلس بصره، به نوبه خود گفت که ساکنان منطقه الخوره، در غرب استان بصره، پس از هدف قرار گرفتن یک هواپیمای جنگی در حریم هوایی این منطقه، شاهد فرود یکی از خلبانان با چتر نجات بوده اند.
المیاحی افزود که در حال حاضر منطقه شاهد استقرار گسترده نیروهای امنیتی است که به محل حادثه اعزام شده اند و اقدامات امنیتی شدیدی برای تعیین جزییات حادثه در حال انجام است.
گزارش های اولیه نشان می دهد خلبانی که با چتر نجات فرود آمده، شهروند آمریکا است، در حالی که هنوز هیچ نهاد رسمی بیانیه ای در تایید جزییات کامل این حادثه منتشر نکرده است.
سپاه: یک فروند جنگنده آمریکایی ساقط شد جنگنده تهاجمی چندمنظوره و دوسرنشین F-15E استرایک ایگل رسانه سپاه نیوز دیروز پنج شنبه نوشت: یک فروند جنگنده تهاجمی چ