مطالب مرتبط:
پایداری هوای گلستان تا دوشنبه؛ بارندگی و کاهش دما، سه شنبه
تداوم خدمت رسانی واحدهای خبازی شیف سوم تا اطلاع ثانوی در استان کرمانشاه
تداوم خدمت رسانی واحدهای نانوایی های شیف سوم تا اطلاع بعدی در استان کرمانشاه
بارش برف و باران در خراسان رضوی و 8 استان دیگر (شنبه، 23 اسفند 1404)
فعال بودن تمام مرزهای استان کرمانشاه و تداوم مطلوب صادرات و واردات ️
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 21:502026-03-14اجتماعي

هوای استان کرمانشاه دوشنبه و سه شنبه بارانی است


کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اعلام کرد : سامانه ای بارشی از عصر امروز تا روز دوشنبه، جو منطقه را تحت تاثیر خواهد داشت.

- کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اعلام کرد : سامانه ای بارشی از عصر امروز تا روز دوشنبه، جو منطقه را تحت تاثیر خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، حق پرست افزود : بر اساس آخرین تحلیل از داده های هواشناسی، سامانه ای بارشی که از رطوبت قابل توجهی برخوردار می باشد؛ از عصر امروز تا روز دوشنبه، جو منطقه را تحت تاثیر خواهد داشت.

این سامانه، ضمن افزایش نسبی دمای شبانه، به تناوب سبب وزش باد، بارندگی و رعدوبرق در سطح استان می شود.

بارش که در روزهای یکشنبه و دوشنبه (بویژه یکشنبه) از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی و روناب، ممکن است در برخی نقاط با رگبار تگرگ و سیلابی شدن مسیل ها نیز همراه گردد.

همچنین؛ احتمال این که وزش باد طی ساعاتی از روزهای مذکور، هوا را در مناطق مرزی کم و بیش غبارآلود نماید؛ چندان دور از انتظار نمی باشد.

در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، به استثنای کاهش نسبی دمای شبانه _که شرایط را برای تشکیل مه، بخصوص در اوایل روز و در مناطق مرطوب و کوهستانی فراهم خواهد کرد_ و در بعضی ساعات رشد ابر، پدیده قابل توجه دیگری برای جو استان پیش بینی ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هوای استان کرمانشاه دوشنبه و سه شنبه بارانی است

هوای استان کرمانشاه دوشنبه و سه شنبه بارانی است