مطالب مرتبط:
حمله پهپادی و موشکی سپاه به مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین
واکنش گروه های مقاومت به حمله آمریکا به ایران چیست؟
ایلهان عمر از سناریوی حمله آمریکا به ایران پرده برداشت
تاکر کارلسون: اسراییل می خواهد به ایران حمله کند تا آمریکا هم مجبور به مداخله نظامی شود
آمریکا به ایران حمله نمی کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اسفند 1404 ساعت 14:252026-02-28بين الملل

حمله به مقر نظامیان آمریکا در اربیل


خبرگزاری رویترز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که یک پایگاه نظامی آمریکا در کردستان عراق هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

- به گزارش ایسنا، همزمان با موج جدید حملات ایران به پایگاه های نظامیان آمریکا در منطقه، مقر نیروهای آمریکایی در پایگاه الحریر در شمال عراق هدف حملات قرار گرفت.

به نقل از منابع امنیتی ریانووستی، صدای انفجاری در نزدیکی فرودگاه اربیل در شمال عراق شنیده شد و دودی از آن بلند شد.

در این راستا اداره فرودگاه بین المللی اربیل امروز، شنبه، از بسته شدن حریم هوایی خود و تعلیق همه پروازها به و از فرودگاه تا اطلاع ثانوی خبر داد.

اداره فرودگاه اربیل در بیانیه ای که به الفرات نیوز رسیده است، اعلام کرد: اداره فرودگاه اربیل بسته شدن حریم هوایی خود و تعلیق پروازها را تا اطلاع ثانوی اعلام می کند .

این اداره تأکید کرد که این تصمیم به عنوان بخشی از اقدامات احتیاطی برای تضمین امنیت مسافران و خدمه هواپیما گرفته شده است.

تعلیق پروازها در بحبوحه تشدید تنش های منطقه ای پس از حملات به اماکنی در داخل ایران و نگرانی های مرتبط با آن در مورد احتمال تشدید گسترده تر تنش ها و تأثیر آن بر ترافیک هوایی در منطقه صورت می گیرد.

تمدید بسته شدن حریم هوایی عراق در این راستا، سازمان هواپیمایی کشوری عراق امروز تمدید بسته شدن حریم هوایی عراق را


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله به مقر نظامیان آمریکا در اربیل

حمله به مقر نظامیان آمریکا در اربیل