مطالب مرتبط:
22 عضو کادر درمان همچنان در بازداشت هستند/ پیگیری می کنیم تا پرونده این افراد زودتر تعیین تکلیف شود
دیوارکشی اراضی کشاورزی مجاز شد/ تعیین تکلیف پرونده های اختلافات کشاورزان و منابع طبیعی تا پایان 1405
اژه ای: پرونده اغتشاشگران سریع تر تعیین تکلیف شود
کیم: ارتش کره شمالی امسال «جبهه نبرد» را گسترش خواهد داد
نایب رییس مجلس: 22 بهمن امسال اوج اقتدار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 19:402026-02-09سياسي

لزوم تعیین تکلیف پرونده های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال

لزوم تعیین تکلیف پرونده های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال

وجود حتی یک پرونده مسن بالای 5 سال در دادسرای اهواز پذیرفتنی نیست و باید تا پایان سال تعیین تکلیف شود.

- لزوم تعیین تکلیف پرونده های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال دادستان مرکز خوزستان گفت: وجود حتی یک پرونده مسن بالای 5 سال در دادسرای اهواز پذیرفتنی نیست و باید تا پایان سال تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، امیر خلفیان در نخستین جلسه کمیته مرکزی کاهش اطاله دادرسی دادسرای مرکز استان که با حضور حمید ناصری معاون نظارت دادستان مرکز استان، محمد امیری معاون دادستان و سرپرست مجتمع دادسرای باهنر اهواز و همچنین بازپرس شعبه 11 دادسرای اهواز برگزار شد.

با اشاره به اهمیت صیانت از حقوق شهروندان و ضرورت افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی، اظهار داشت: اطاله دادرسی یکی از مهم ترین دغدغه های مردم است و وجود پرونده های مسن، به ویژه پرونده هایی با قدمت بیش از پنج سال، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

وی با تأکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق و نظارت مستمر بر روند رسیدگی ها افزود: همه همکاران قضایی باید با جدیت، اهتمام ویژه و استفاده از ظرفیت های قانونی، نسبت به تعیین تکلیف پرونده های مسن بالای پنج سال اقدام کنند و این پرونده ها باید حداکثر تا پایان سال جاری مختومه شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تعیین تکلیف پرونده های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال

لزوم تعیین تکلیف پرونده های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال