مطالب مرتبط:
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تامین کالاهای اساسی ثبات در بازار استان ایجاد کرده است
استاندار آذربایجان شرقی: وظیفه تامین امنیت مردم و بازار را داریم
معاون استاندار: جذب سرمایه گذاری خارجی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است
استاندار زنجان: کشور در آستانه یک جراحی بزرگ اقتصادی است
معاون استاندار زنجان: اقلام کالابرگ در 300 فروشگاه استان توزیع می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 08:302026-01-11اقتصادي

بازدید معاون اقتصادی استاندار همدان از بازار

بازدید معاون اقتصادی استاندار همدان از بازار

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با حضور در برخی فروشگاه های شهر همدان، بر قیمت اجناس و نحوه اجرای طرح کالابرگ نظارت کرد.

- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با حضور در برخی فروشگاه های شهر همدان، بر قیمت اجناس و نحوه اجرای طرح کالابرگ نظارت کرد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، سیدمجتبی حسینی با اشاره به ابلاغ و آغاز اجرای طرح کالابرگ یک میلیون تومانی از چند روز گذشته و آغاز خرید های مردم، گفت: علاوه بر نظارت مستمر دستگاه های نظارتی بر بازار، خود ما هم روزانه در بازار حاضر می شویم و بر روند ارائه کالا ها به مردم نظارت می کنیم.

او همچنین با اشاره به اینکه کالا های احتکاری برخی فروشگاه ها را ضبط و روانه بازار کردیم، بر رعایت قوانین و مقررات تاکید کرد و افزود: با متخلفان بازار بدون اغماض برخورد می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، الزام به خرید یک جای کالابرگ یک میلیون تومانی و الزام به خرید یک جنس در کنار یک جنس دیگر را ممنوع اعلام و تأکید کرد: مردم استان در صورت مشاهده این تخلفات از سوی فروشندگان با شماره های 124 و 135 تعزیرات تماس بگیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید معاون اقتصادی استاندار همدان از بازار

بازدید معاون اقتصادی استاندار همدان از بازار