مطالب مرتبط:
ویدئو | آغاز برداشت کالابرگ یک میلیونی برای خانوارهای تحت پوشش از امروز | دهک های 4 تا 7 از دوشنبه (22 دی ماه)
آغاز برداشت کالابرگ یک میلیونی از امروز
ویدئو | آغاز برداشت کالابرگ یک میلیونی برای خانوارهای تحت پوشش از امروز (17 دی 1404) | دهک های 4 تا 7 از دوشنبه
آغاز برداشت کالابرگ یک میلیونی از امروز + فیلم
برداشت کالابرگ یک میلیونی آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 17:402026-01-07اقتصادي

آغاز برداشت یک میلیونی کالابرگ از امروز در لرستان


همزمان با سراسر کشور امکان خرید با کالابرگ یک میلیون تومانی برای خانوار های تحت پوشش نهاد های حمایتی از امروز در لرستان آغازشد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان گفت: همزمان با آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی، برداشت اعتبار یک میلیون تومانی برای مشمولان این طرح از امروز چهارشنبه 17 دی در لرستان کلید خورد و بر اساس اعلام رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استفاده از این اعتبار به صورت مرحله ای و بر اساس زمان بندی دهک های مختلف انجام می شود.

  احمد توصیفیان افزود: خانوار های تحت پوشش نهاد های حمایتی از امروز چهارشنبه می توانند با مراجعه به فروشگاه های طرف قرارداد، خرید کالا های اساسی خود را با استفاده از اعتبار کالابرگ انجام دهند، همچنین دهک های اول تا سوم از روز جمعه 19 دی، دهک های چهارم تا هفتم از روز دوشنبه 22 دی و سایر خانوار ها نیز از روز یکشنبه 28 دی امکان استفاده از اعتبار تخصیص یافته را خواهند داشت.

  به گفته وی در این دوره از اجرای طرح، اعتبار چهارماهه کالابرگ به صورت یکجا و معادل چهار میلیون تومان به ازای هر نفر به حساب بانکی سرپرست خانوار واریز شده است و خانوار ها می توانند هر ماه، پس از اعلام رسمی، نسبت به خرید کالا های مشمول اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت یک میلیونی کالابرگ از امروز در لرستان

آغاز برداشت یک میلیونی کالابرگ از امروز در لرستان