مطالب مرتبط:
کشف 16 رأس گوساله قاچاق در عملیات پلیس اسلام آبادغرب
نقل و انتقال دارایی های ثابت وامید
سیروس همتی: بهترین راه انتقال مفاهیم، تئاتر است
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران: سهم بانوان از اهدای خون در دوران دفاع مقدس 35 درصد بود
توضیح جنجالی فابریتزیو رومانو درباره انتقال محمد صلاح به عربستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 10:252025-12-10اقتصادي

ناکام ماندن انتقال 179 رأس دام زنده قاچاق در قم

ناکام ماندن انتقال 179 رأس دام زنده قاچاق در قم

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم از ناکام ماندن قاچاقچی 179 رأس دام زنده از نوع گاو و گوساله در استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رضا حدادپور گفت: پرونده خرید و نگهداری 179 رأس دام زنده از نوع گاو و گوساله بر خلاف ضوابط تعیینی دولت به ارزش 80 میلیارد و 281 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دام های کشف شده، متخلف را به پرداخت 160 میلیارد و 563 میلیون ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش دام کشف شده محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم گفت: اداره کل دامپزشکی شهرستان میرجاوه گزارشی پیرامون خرید و نگهداری 179 رأس دام زنده بر خلاف ضوابط تعیینی دولت از نوع گاو و گوساله را دریافت که پس از تشکیل پرونده برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی قم ارسال کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناکام ماندن انتقال 179 رأس دام زنده قاچاق در قم

ناکام ماندن انتقال 179 رأس دام زنده قاچاق در قم