مطالب مرتبط:
آسفالت بیش از 100 هزار متر مربع راه روستایی در شهرستان صالح آباد
اختصاص یک میلیارد تومان برای بهسازی روستای گلین
تصاویر / حضور طلاب جهادی حوزه علمیه قزوین در روستای اروس آباد
30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران
افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای چیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1404 ساعت 19:402025-11-19اقتصادي

افتتاح مجتمع آب رسانی به دو روستای شهرستان صالح آباد با 22 میلیارد تومان هزینه

افتتاح مجتمع آب رسانی به دو روستای شهرستان صالح آباد با 22 میلیارد تومان هزینه

مجتمع آب رسانی به دو روستای «درازآب و آزاد ده» شهرستان مرزی صالح آباد با 22 میلیارد تومان هزینه به بهره برداری رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، این طرح با هدف تأمین پایدار آب شرب بیش از  سه هزار و 460 نفر از ساکنان منطقه ، با همکاری اداره آب و فاضلاب و قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه افتتاح شد.

 سرپرست اداره آب و فاضلاب شهرستان صالح آباد گفت: این طرح با هدف رفع مشکل کمبود آب و افزایش ضریب پایداری تأمین آب شرب این روستا ها اجرا شده است.

  سیدمحمداصغری افزود: در قالب این طرح 13 هزار و 700 متر لوله گذاری خط انتقال و ساخت 20 باب حوضچه شیرآلات و یک باب اتاقک سر چاه انجام شد.

  وی ادامه داد: عملیات حفر و تجهیز یک حلقه چاه عمیق به عمق 170 متر و برق رسانی کامل به چاه نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این طرح است.

  سرپرست اداره آبفا ی صالح آباد با بیان اینکه این طرح نقش مهمی در بهبود شرایط زندگی مردم منطقه دارد، اظهار داشت: با بهره برداری از این طرح، مشکل کمبود آب شرب در روستا های آزادده، درازاب علیا و درازاب سفلی که مجموعاً 946 خانوار و 3460 نفر جمعیت را دربرمی گیرد، برطرف شد و پایداری شبکه آبرسانی به طور چشمگیری افزایش می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح مجتمع آب رسانی به دو روستای شهرستان صالح آباد با 22 میلیارد تومان هزینه

افتتاح مجتمع آب رسانی به دو روستای شهرستان صالح آباد با 22 میلیارد تومان هزینه