مطالب مرتبط:
معاون ارزی بانک مرکزی: ارز 28500 برای کالاهای اساسی تا پایان سال می ماند
برخی کالاهای اساسی که ارز ترجیحی می گیرند، با نرخ آزاد عرضه می شوند
یارانه نقدی تمام؟ اجرای کالابرگ تازه با اعتبار 500 هزار تومانی در آبان!
خبر شوکه کننده: کالاهای اساسی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک تغییر کرد! / آیا نان، شیر و دارو هم جزو لیست جدید شدند؟
خبر شوکه کننده: کالاهای اساسی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک تغییر کرد! / آیا نان، شیر و دارو هم جزو لیست جدید شدند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1404 ساعت 10:102025-10-19اقتصادي

نرخ 28,500 تومانی برای کالاهای اساسی ثابت می ماند


معاون ارزی بانک مرکزی با تأکید بر تداوم حمایت ارزی از بخش کشاورزی گفت: با وجود فشارهای بودجه ای، تأمین ارز کالاهای اساسی در اولویت اول بانک مرکزی قرار دارد و نرخ ارز مرکز مبادله و تالار اول تا پایان سال تغییر محسوسی نخواهد کرد.

- گچ پززاده، معاون ارزی بانک مرکزی در حاشیه نشست هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت تأمین معیشت مردم اظهار کرد: از ابتدای سال، با توجه به هماهنگی هایی که با وزارت جهاد کشاورزی داشتیم، تلاش کردیم فراتر از بودجه تعیین شده تخفیف هایی در حوزه تأمین ارز اعمال کنیم و این روند را ادامه خواهیم داد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وی افزود: نیازمند تعدیلات بودجه ای برای پشتیبانی بهتر از بخش کشاورزی هستیم که با قول مساعد رییس جمهور به دنبال تحقق آن هستیم تا منابع لازم برای این بخش به موقع تأمین شود.

معاون ارزی بانک مرکزی با اشاره به شرایط اخیر اقتصادی پس از جنگ 12 روزه منطقه ای گفت: در این دوره، ارز بخش کشاورزی را با اولویت اول تخصیص دادیم و با هماهنگی میان بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت، تلاش کردیم هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی ایجاد نشود.

گچ پززاده درباره تسهیل رفع تعهدات ارزی نیز تصریح کرد: بانک مرکزی برای حمایت از تولیدکنندگان کوچک و شرکت های دانش بنیان، تالار دوم مرکز مبا


برچسب ها: معاون ارزی بانک مرکزی - بانک مرکزی - وزارت جهاد کشاورزی - کشاورزی - کالاهای اساسی - جهاد کشاورزی - بخش کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

نرخ 28,500 تومانی برای کالاهای اساسی ثابت می ماند

نرخ 28,500 تومانی برای کالاهای اساسی ثابت می ماند