مطالب مرتبط:
16 کیلومتر از رودخانه های گرمی و انگوت لایروبی شد
برخورد جدی با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در گلستان
قلع و قمع 6 مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی خانمیرزا
پیگیری مشکلات اراضی 1700 هکتاری کشاورزی و دامپروری خرمشهر
گفتمان مقاومت و تفسیر سوره فتح در بستر دفاع مقدس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 مهر 1404 ساعت 12:552025-09-23سياسي

261 هکتار از اراضی بستر رودخانه های گرمی و انگوت سنددار شدند


با پیگیری های مشترک اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت، دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل و اداره حقوقی شرکت، برای 10 پلاک از رودخانه های شهرستان گرمی و انگوت جمعاً به مساحت 261 هکتار سند مالکیت تک برگ اخذ شد.

- 261 هکتار از اراضی بستر رودخانه های گرمی و انگوت سنددار شدند با پیگیری های مشترک اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت، دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل و اداره حقوقی شرکت، برای 10 پلاک از رودخانه های شهرستان گرمی و انگوت جمعاً به مساحت 261 هکتار سند مالکیت تک برگ اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل رضا بدرزاده، مدیر منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت با اشاره به سنددار شدن اراضی بستر رودخانه های گرمی و انگوت، اظهار کرد: در راستای تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی و حفظ حقوق بیت المال تلاش خواهیم کرد تا کلیه اراضی بستر و تأسیسات آبی دو شهرستان سنددار شود.

وی با قدردانی از تلاش همکاران دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت، افزود: در شش ماهه اول سال جاری 16 کیلومتر از رودخانه های شهرستان های گرمی و انگوت لایروبی شده است.

مدیر منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت گفت: با پیگیری های مشترک اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت، دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل و اداره حقوقی شرکت، برای 10 پلاک از رودخانه های شهرستان گرم


برچسب ها: رودخانه ها - رودخانه - شهرستان - انگوت - بستر رودخانه - گرمی - سنددار شدن
آخرین اخبار سرویس:

261 هکتار از اراضی بستر رودخانه های گرمی و انگوت سنددار شدند

261 هکتار از اراضی بستر رودخانه های گرمی و انگوت سنددار شدند