مطالب مرتبط:
🏥 خبر بد برای استقلالی ها؛ فوق استقلال در بیمارستان بستری شد | مردم دعا کنند
فرصت دوباره بعد از بخشش: قوه قضاییه چه نقشه ای برای کسب و کار زندانیان سابق دارد؟
خبر عجیب درباره فوت قلقلی در سال 1393
خبر عجیب درباره فوت قلقلی در سال 1393
مقاله ای برای قوه قضاییه و مدیران ارشد و کارشناسان آن / دو بال دفاع از آزادی / استقلال قضایی؛ ستون فقرات آزادی اقتصادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 مهر 1404 ساعت 11:002025-09-25حوادث

قوه قضاییه خبر داد: فوت یک متهم با سابقه متعدد همکاری با منافقین در بیمارستان


فوت یک متهم با سابقه متعدد همکاری با منافقین در بیمارستان/ وی در ابتدای ورود به زندان علاوه بر اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در خوداظهاری اعلام کرده بود سابقه تشنج دارد و داروی اعصاب و روان مصرف می کند که در پی معاینه صورت گرفته و تجویز .

- به گزارش جماران؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: متهم س.

ر که دارای سابقه محکومیت قضایی به جرم اتهام ارتباط با گروهک تروریستی منافقین بوده و مجددا به همین اتهام بازداشت شده بود، پس از اینکه به دلیل مشکلات جسمانی ناشی از قبل از دوران بازداشت به بیمارستان اعزام و مدتی را تحت درمان قرار گرفت، علی رغم تلاش های پزشکان و کادر درمان، صبح امروز پس از چند روز بستری در بیمارستان فوت کرد.

در پی طرح برخی ادعا ها درباره یک زندانی زن به نام س.

ر در رسانه های معاند، بررسی ها نشان می دهد این متهم در سال های 1401 و 1402 به اتهام ارتباط با گروهک نفاق بازداشت و با استفاده از تاسیسات قانونی و برخورداری از رافت اسلامی آزاد شده است، اما مجدد با جریان نفاق ارتباط گرفته است.

او شش ماه پس از آزادی مشروط، متهم مجددا با جریان نفاق ارتباط گرفته و در تاریخ 6 اردیبهشت ماه سال 1404، با در اختیار داشتن تجهیزاتی خاص در هنگام همکاری با گروهک تروریستی منافقین دستگیر می شود.


برچسب ها: بیمارستان - گروهک تروریستی منافقین - منافقین - سابقه - مرکز رسانه قوه قضاییه - قوه قضاییه - اعتیاد به مواد مخدر
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه خبر داد: فوت یک متهم با سابقه متعدد همکاری با منافقین در بیمارستان

قوه قضاییه خبر داد: فوت یک متهم با سابقه متعدد همکاری با منافقین در بیمارستان